به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو در ستاد توسعه فناوری صبح امروز برگزار شد.
عماد احمدوند، دبیر ستاد توسعه فناوریهای نانو از حمایت از تحقیقهای دانشگاهی خبر داد و گفت: حمایت از تحقیقهای دانشگاهی از جمله برنامههای ستاد است. در طول سالهای اخیر سطوح حمایت از این طرحها متناسب با اهمیت کار و سطح توامندی افراد متفاوت میشود.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو افزود: اگر فعالیت تحقیقاتی دانشگاهی در راستای اولویتهای ستاد باشه حمایت یک و نیم برابر بیشتر است و اگر متناسب با فناوریهای آینده ساز باشد حمایت ستاد نانو ۲ برابر بیشتر از سطح پایه خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به تعداد محققان دانشگاهی ادامه داد: ۹۹۳ نفر محقق دانشگاهی در سطوح مختلف همچنین ۲۶ نفر از اساتید که به طور متمرکز سابقه فعالیت در این حوزه را دارند نیز مورد حمایت قرار گرفتند.
احمدوند با اشاره به تیمهای نانو استارتاپ افزود: ۱۹ تیم مشمول حمایت ستاد توسعه فناوری نانو شده اند.
وی از ارائه اعتبار خدمات آزمایشگاهی به تیمهای فناور دانشگاهی خبر داد.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به رصد مستمر فناوری و روند توسعه فناوری در دنیا گفت: در شش ماهه گذشته ۱۹ عنوان کار مطالعاتی در حوزه بررسی روند توسعه فناوری و مطالعه بازار انجام شده که در اختیار بخشهایی که کار سیاستگذاری انجام میدهد قرار دادیم. وی با اشاره به حجم بازار در سال گذشته گفت: بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان حجم بازار در سال گذشته بوده است. این مبلغ فقط شامل محصولاتی است که تاییده نانو مقیاس دارند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای نانو با اشاره به برنامه تدوین استاندارد در این حوزه گفت: برنامه ملی تدوین استاندارد با کمک سازمان استاندارد انجام شده که طی آن ۲ استاندارد ملی نهایی ک منتشر شده است همچنین تا مهرماه سال جاری ۱۲ استاندارد بینالمللی تدوین و منتشر شده است. ۱۰ درصد استانداردهای بینالمللی در حوزه نانو با محوریت ایران است.
وی از ۳۵۸ شرکت نانویی و ۱۶۰۸ محصول که تاییده نانومقیاس صنعتی دارند خبر داد.