به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، هشتمین جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان گلستان با حضور اعضای این نشست در دادگستری گلستان برگزار شد.
سید علی مهاجر، رئیس ستاد انتخابات گفت: از مجموع ۵۸۱ داوطلب گلستانی، صلاحیت ۴۵۴ داوطلب در هیئتهای اجرایی تایید. ۸۳ نفر رد صلاحیت و ۱۸ نفر عدم احراز صلاحیت شدند.
همچنین حمیدرضا بهمنی نژاد، رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان هم گفت: ۲۶ نفر (۳۱ درصد) از افرادی که در هیاتهای اجرایی رد صلاحیت شده اند، هیچ گونه اعتراضی به هیاتهای نظارت ارائه ندادند و بر این اساس این افراد از گرونه رقابتها کنار رفتند.
رئیس کل دادگستری گلستان هم در این جلسه گفت: کاندیداهای انتخاباتی استان گلستان تاکنون اکثرا قانونمند عمل کرده اند و امیدواریم، این روند ادامه داشته باشد. حیدر آسیابی با تاکید بر این که برگزاری انتخاباتی پرشور هدف همه ماست افزود: همزمان که برای پرشورتر شدن انتخابات تلاش میکنیم برای برگزاری سالم آن نیز اقدامات پیشگیرانه در حال برنامه ریزی و انجام است.
آسیابی افزود: در مرکز استان گلستان تاکنون ۸ جلسه پیشگیری از تخلفات انتخاباتی و در شهرستانهای استان تاکنون ۴۶ جلسه درباره پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی تشکیل شده است.
محمود اسپانلو دادستان مرکز گلستان هم در این جلسه گفت: قانون میگوید افرادی که برای شرکت در انتخابات از سمت خود استعفا داده اند، ظرف ۱۵ روز باید جایگزین این اشخاص در آن اداره معرفی شود و اگر این اتفاق نیفتد، جرم در اداره مربوطه اتفاق افتاده و باید رسیدگی شود.
استان گلستان با ۱۴ شهرستان، دارای ۶ حوزه انتخابیه با مجموع هفت نماینده است.
حوزه انتخابیه گرگان و آققلا ۲ نماینده و حوزههای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان، علیآبادکتول، رامیان و آزادشهر، گنبدکاووس و نیز حوزه انتخابیه مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه هر کدام یک نماینده دارند.