به گزارش خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو، علی محمد روستا معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از پروژه پل تنگ سریز شهرستان بویراحمد گفت: محل احداث پل سریز در جاده یاسوج به اصفهان یکی از نقاط حادثه خیز و خطرناک استان است که در این سال ها شاهد بروز تصادفات و حادثه تلخ و دلخراش زیادی بودیم.
روستا در این بازدید که شهرام مهدوی مطلق فرماندار(شهرستان بویراحمد)هم حضور داشت افزود: این مسیر یکی از حادثهخیزترین مسیرهای استان است و به عنوان کریدور شمال به جنوب، بار ترافیکی بسیار زیادی را محتمل میشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: این پروژه بعد از سالها معطلی در سفر اول دولت سیزدهم به استان جزء مصوبات سفر قرار گرفت و کلنگ آن ۲۰ بهمن ماه سال گذشته با اعتبار اولیه ۷۷ میلیارد تومان به زمین زده شد و در حال حاضر پروژه فعال و کار با کیفیت خوبی در حال انجام است.
روستا با اشاره به اینکه باند دوم پل سریز به طول ۱۵۰ متر به همراه پنج دهنه است، گفت: تاکید ما بر سرعت بخشی در روند اجرای این پروژه برای کاهش تلفات و حوادث جاده ای بوده اما کمبود اعتبار مشکل جدی این پروژه است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: پروژه دوم تقاطع غیرهمسطح مهریان در جاده یاسوج - اقلید دیگر پروژه ای بود که مورد بازدید قرار گرفت، مبلغ مطالبات پیمانکار ۷۲ میلیارد تومان اعلام شده که مربوط به سال های قبل است.
روستا با اشاره به پیشرفت ۴۰ درصدی تقاطع مهریان گفت: مطالبات پیمانکار در این پروژه انباشته شده است اما با وجود این مشکلات پروژه فعال و پیمانکار در حال انجام کار است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: معارض مردمی اطراف پروژه وجود دارد که ارزیابی انجام شده است اما بخشی از طلب مردم به خاطر اراضی واگذاری همچنان مانده است.
روستا افزود: پل دوم بنسنجان به جاده یاسج اصفهان متصل می شود که ۸۳ میلیارد قرارداد پروژه بوده که در سال جاری منعقد شده و پیمانکار محلی در حال کار است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مشکل کمبود اعتبار و معارض در این پروژه مانند سایر پروژهها هم وجود دارد و پیمانکار هم هیچ پولی دریافت نکرده اما علی رغم عدم اختصاص اعتبار پروژه فعال است، امیدواریم با تخصص اعتبار شاهد شتاب در روند احداث این پروژهها باشیم.
روستا با بیان اینکه در دولت سیزدهم تمام مسیرهای منتهی به یاسوج تبدیل به کارگاه عمرانی شده است، گفت: کمربندی یاسوج، ورودی یاسوج از سمت سرآبتاوه، جاده تنگاری، جاده یاسوج به سپیدار تا سادات، مسیر یاسوج به شیراز، پل های سوم و چهارم یاسوج، پروژه های مسکن ملی و سایر پروژه ها را از جمله پروژه های بزرگ حوزه یاسوج بر شمرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود با تکمیل این پروژه ها و شروع چهارخطه شدنمحورهای یاسوج، تحول بزرگی در توسعه مرکز استان ایجاد خواهد شد.