به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در نشست با محمدحسین رنجبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، روسای شورای تخصصی و روسای واحدها و مراکز استان هرمزگان با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، تحقق این سند را حرکت در مسیر متعالی اسناد بالادستی دانست و گفت: اجرای دقیق و به موقع این سند میتواند چشم انداز آینده دانشگاه رو تعیین و زمینه رشد و تعالی دانشگاه را هموار سازد.
وی استان هرمزگان را یک استان وسیع با مرز جغرافیایی بزرگ دانست و افزود: مرز آبی گسترده، وجود بنادر تجاری بزرگ، مناطق تجاری آزاد، وجود صنایع بزرگ نفت، گاز، فولاد، آلومینیوم، شیلات و کشاورزی این استان را از سایر استانها متمایز ساخته و پتانسیل عظیمی از جمله اقتصاد دریا محور را داراست که لازم است، دانشگاه آزاد اسلامی با نگاهی مساله محور، به این حوزه ورود کرده و قدرت عمل را به دست بگیرد.
همایون، خواستار تقویت و توسعه رشتههای حوزه علوم انسانی متناسب با زیست بوم و ظرفیتهای استان هرمزگان شد و گفت: توسعه این رشتهها با تشکیل دانشکدههای موضوعی باید مبتنی بر سند آمایش دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر توسعه و راه اندازی دانشکدههای موضوعی و اندیشکدههای تحقیقی در دانشگاه آزاد اسلامی و با اشاره به موقعیت استراتژیک و ظرفیتهای ویژه استان هرمزگان، اظهار کرد: حرکت در حوزه ایجاد دانشکدههای موضوعی و اندیشکدههای تحقیقی با توجه به شرایط استان و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی باید در اولویت قرار بگیرد.
وی ادامه داد: استان هرمزگان به دلیل شرایط خاص باید به فکر تقویت و توسعه رشتههای مرتبط با اقتصاد دریا باشد و هیات علمی خود را نیز در این مسیر توانمند و تربیت کند.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، تشکیل نظام نامههای متعدد، شبکهای ساختن مدیریتها با هدف پاسخگویی با محوریت حل مساله، تشکیل و طراحی دانشکدگان مختلف با هدف هم افزایی را از دیگر سیاستهای این معاونت عنوان کرد و گفت: برای توسعه و شبکهای کردن این روند نیازمند برنامه ریزی دقیق و همکاری همه واحدها و مراکز دانشگاهی هستیم.
محمدحسین رنجبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به پتانسیلهای استان هرمزگان در حوزههای مختلف به خصوص حوزه دریا محور گفت: این استان با دارا بودن بیشترین نوارساحلی و مرز دریایی با کشورهای حوزه خلیج فارس، چهارفرودگاه بین المللی، ۱۴ جزیره با ویژگیهای متفاوت، وجود صنایع بزرگ نفت، گاز، فولاد و... دارای موقعیتی ممتاز است که دانشگاه آزاد اسلامی نیز منطبق بر این توانمندیها حرکت رو به رشد خود را بر این اساس پایهگذاری کرده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ در صد بار آموزشی دانشگاهها بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با ۱۵ واحد و مرکز دانشگاهی، حدود ۲۷۰ عضو هیات علمی و ۲۸ هزار دانشجو در حال فعالیت و خدمت رسانی است.