به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیر عبدوس، سرپرست دفتر مشارکتهای مردمی ومسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور هدف از برگزاری این رویداد ملی را تبادل نظر ریش سفیدان و افراد بومی علاقمند به محیط زیست با پژوهشگران این حوزه و همچنین شناسایی این افراد دراستانها و تبدیل این دانش به اطلس دانش بومی حوزه محیط زیست ایران دانست.
وی با بیان اینکه محیط زیست بستر همه فعالیتهای اقتصادی به ویژه در حوزه تولید است، گفت: اگر دانش تبادل با محیط زیست را ندانیم چالشهای اقتصادی بحران سازخواهند شد و طرحهای اقتصادی و تولیدی در درازمدت محکوم به شکست خواهد شد.
عبدوس برگزاری این همایش را گام مهم در تحقق شعار سال دانست و تصریح کرد: قطعا جهش تولید در نگاه متوازن و همه جانبه مبتنی بر علم باید در تبادل با محیط زیست باشد تا ضمن تامین منافع اقتصادی امروز منابع برای نسل آینده حفاظت شوند.
در این خصوص همچنین سعید یوسف پور، مدیرکل محیط زیست استان چهارمحال وبختیاری، بیان داشت: برگزاری نشستهای مختلف علمی با استفاده از ظرفیتهای جهانی، ملی و محلی از مهمترین برنامههای این همایش دوروزه است.
او گفت: تلاش میکنیم تا سخنرانی مسئول بخش دانش سنتی سازمان بینالمللی یونسکو را به صورت ویدئو کنفرانس داشته باشیم و همچنین از حضور نماینده برنامه کمکهای کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی استفاده شود.
در ادامه سعید یوسف پور مدیر کل محفاظت محیط زیست استان چهارو محال بختیاری، دستاوردهای این همایش را فراتر از همایش ملی دانست و گفت: دانشگاه شهرکرد ۲۸ و ۲۹ فروردین میزبان اساتید و پژوهشگران، دانشجویان، محیط بانان، دوستداران طبیعت و تشکلهای مردم نهاد فعال درحوزه محیط زیست کشور خواهد بود.