به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، کامیار گراوند رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه اظهار کرد: اداره منابع طبیعی و آبخیز داری این شهرستان در سال گذشته در قالب ۸۰ فقره پرونده، رفع تصرف ۸۸۱ هزار هکتار از اراضی ملی و چرای بی رویه چهار هزار و ۸۰۰ راس دام را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه ۶۶ فقره پرونده مربوط به تصرف اراضی و ۱۴ فقره نیز مربوط به چرای بی رویه در مراتع است اضافه کرد: با همکاری مراجع قضایی تا کنون ۱۹۰ هکتار از این اراضی پس از صدور حکم در قالب ۲۴ فقره پرونده از دست متصرفان در مناطق مختلف شهرستان خارج شده است.
گراوند یادآور شد: عمده این اراضی که از سوی متصرفان برای فعالیتهای کشاورزی و یا ساخت ساز تصرف شده بود که پس از رفع تصرف اخذ جرایم و بازگشت به حالت اولیه این اراضی نیز پیگیری شده است.
وی افزود: پیگیری برای رفع تصرف بقیه اراضی نیز با همکاری دستگاههای قضایی تا صدور اسناد مالکیت به نام دولت جمهوری اسلامی ادامه دارد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه گفت: تمام پروندههای مربوط به چرای بی رویه نیز به سر انجام رسیده که جریمه متخلفان و اخذ تعهد قضایی از آنان از جمله نتیجه این پروندهها است.