به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی اسکندری، مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در استان خوزستان با بیان اینکه برای ایجاد ۱۵۰۰ طرح اشتغالزایی در استان خوزستان و در شهرهای بهبهان-آغاجاری- رامهرمز-باغملک- هفتگل هدف گذاری صورت گرفت گفت: تا به امروز ۷۰۰ طرح اشتغالزایی به بانک معرفی شده و تا یکی دو ماه آینده ۷۰۰ طرح دیگر به بانک برای دریافت تسهیلات معرفی خواهند شد.
وی افزود: راه اندازی کارگاههای یخچال سازی ویترینی، ایجاد کارههای پوشاک و تهیه البسه ورزشی، راه اندازی کارگاه روغن گیری از مهمترین فعالیتهای اشتغال زایی بوده که هر یک از این کارگاهها زمینه ساز ایجاد اشتغال بین ۵ تا ۶ نفر شده بود.
اسکندری با اشاره به تکمیل زنجیره سبز و آبی در استان خوزستان گفت: احداث کانالهای آبی برای آبرسانی به مزارع کشاورزی به میزان ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر از مهمترین برنامههای ما در استان خوزستان در قالب زنجیره سبز وآبی بوده است.
اسکندی به راه اندازی کارگاه کوچک شمش آلمینیوم در استان خوزستان به همت دو جوان مهندس متالوژی در این استان اشاره کرد و گفت: این کارگاه از ضایعاتهای موجود در استان شمش تولید میکند و به بازار ارائه میکند.
اسکندری افزود: با همت این دو جوان متخصص و حمایت مالی بنیاد برکتِ، کوره و نیازمندهای این طرح تهیه شد و روزانه این کارگاه در حال تفکیک آلمینیوم و سپس ذوب آن است.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در استان خوزستان اظهار کرد: این طرح موجب اشتغالزایی ۶ نفر به صورت مستقیم در روستا و همچنین مهاجرت معکوس شده است.