روح الله مهری در گفتگو با خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: در راستای تشدید اقدامات مرتبط با فسادزدایی در کل غله و خدمات بازرگانی گلستان باند قاچاق آرد در غرب گلستان شناسایی شد.
وی گفت: اعضای این باند در ۶ سال گذشته در مجموع حدود ۲۰۰۰ تن آرد نوع ۱ و ۲ را از خبازیهای کردکوی جمع آوری و روانه کارخانه خوراک دام و طیور در این شهرستان میکردند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت: این کارخانه تولید کننده خوراک دام و طیور ماهانه ۳۰ تن آرد مصرف میکرد که این آرد از سطح نانواییهای شهرستان به صورت غیر مجاز و قاچاق خریداری میشد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت: در بحث مبارزه با فساد و قطع دست سواستفاده کنندگان از بیت المال، شورای تامین، نهادهای نظارتی، بسیج و همه دستگاهها خوب پای کار آمدند و توانستیم گندم را به افرادی تحویل دهیم که سالم کار گردند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان با بیان اینکه رسانهها در توسعه همهجانبه استان نقش بهسزایی دارند، گفت: خبرنگاران در حوزه خرید گندم، ذخیرهسازی، تولید و توزیع آرد نیز همواره یاور ادارهکل غله و خدمات بازرگانی هستند.
مهری اظهار کرد: رسانهها با رصد و نظارت دقیق موضوعات مختلف و روایتگری صحیح، اتفاقات خوبی را در صنعت آرد و نان رقم زدند و با آگاهسازی جامعه در راستای رفع مشکلات و یا ابهامات مردم گام برمیدارند
وی افزود: مبلغی بالغ بر ۱۹.۵ همت گندم در استان گلستان خرید شد در کمتر از دو ماه که ۱۵.۵ همت آن به حساب کشاورزان واریز شده است.
گفتنی است؛ استان گلستان با توجه به برخورداری از زمینهای مستعد، نقش به سزایی در تولید محصول راهبردی گندم در کشور با سطح زیر کشت سالانه بین ۳۵۰ تا ۳۸۰ هزار هکتار در شرایط عادی و به دور از خشکسالی دارد.
اقتصاد اصلی گلستان با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت بر پایه کشاورزی استوار بوده و در ۶۶۷ هزار هکتار زمین استان اعم از زراعی و باغ فعالیت کشاورزی انجام میشود.
بیشترین تولید گندم در استان گلستان مربوط به سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ بوده که به یک میلیون و ۵۱۰ هزار تن رسیده بود.