کاروان وزنه برداری ایران بدون حتی یک برنز به کشور بازگشت.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، کاروان وزنه برداری که قرار بود برای ما مدال بیاورد، بدون گوچکترین توفیقی به کار خود پایان داد تا نواب نصیرشلال سرمربی تیم بگوید ویرانه به او تحویل داده شد.
از اولین دوره حضور ایران در المپیک، سه رشته بار مدال آوری را به دوش کشیده اند: وزنه برداری (که اولین مدال ما را گرفت)، کشتی (که بیشترین مدال را برای ما آورد) و تکواندو (که به محض المپیکی شدن طلا گرفت).
این دوره هم آن طور که کیومرث هاشمی وزیر ورزش می گفت، امید کاروان ایران به 3 رشته کشتی، تکواندو و وزنه برداری بود. کشتی و تکواندو حداکثر مدال های ممکن را به دست آوردند. در این بین، وزنه برداری نه تنها با آن دو رشته رقابتی سازنده نداشت که بی هیچ حرکت و موفقیتی به سفر توریستی خود پایان داد.
این در حالی است که همه نامداران و پیشکسوتان این رشته متحد در کنار فدراسیون ایستاده اند و هیچ کسی نمی تواند اتهام تفرقه افکنی یا دشمنی به آنها بزند. این دوره تنها دوره ای است که همه در کنار فدراسیون هستند و فدراسیون از انجام کمترین حرکتی ناتوان است. وزنه برداری ما زمانی پیشقراول مدال آوران و موفقترین رشته ما در کاروان المپیکی بود و حالا به گونه ای عمل شده که اعضای تیم وزنه برداری باید سرافکنده و پنهانی به کشور برگردند چون هزینه هایی که برای آنها شد، بازگشت نداشت. نواب نصیرشلال در پایان کار مایوس کننده وزنه برداران ما گفت ویرانه ای به او تحویل شده که باید گفت: وقتی توان بازسازی ویرانه را نداری چرا تحویل گرفتی. و بعد باید از سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه برداری پرسید چرا ویرانه را به فردی تحویل دادی که توان بازسازی نداشت و چرا کاری برای او نکردی که پس از این کارنامه نگران کننده و عجیب، چنین حرف عجیب تری بزند.
وزنه برداری ایران از مجموع 3 سهمیه بانوان و 3 سهمیه مردان، تنها 2 سهمیه المپیک به دست آورد که از همان 2 سهمیه هم هبچ مدال و توفیقی به دست نیامد.
در این میان چند پرسش وجود دارد:
1- چرا بعد از عملکرد بد وزنه برداری در بازی های آسیایی، هیچ اقدامی برای جلوگری از تکرار خطای فنی و اشتباهات مدیریتی صورت نگرفت؟
2- در زمان مدیریت علی مرادی سهمیه المپیک برای بانوان گرفتیم. در این دوره چرا بانوان سهیمه ای دریافت نکردند؟ چرا کاپیتان تیم (الهام حسینی) در کسب سهمیه ناکام ماند؟ چه اتفاقی افتاد؟
3- همین دو وزنه بردار اعزامی آیا درست عمل کردند؟ آیا تصمیم های فنی در مورد آنها درست بود؟
4- بر خلاف آنچه نواب نصیرشلال می گوید تیمی آباد به او سپرده شد. مگر رضا دهدار در سال 2022 قهرمان جهان نشده بود؟ چه کردید که قهرمان جهان حتی موفق به کسب سهمیه المپیک هم نشد؟ چه کردید که نایب قهرمان المپیک توکیو، در بازی های آسیایی هم نقره گرفت و نقره المپیکش به طلای آسیایی تبدیل نشد؟ خانه ویران بود یا شما ویرانش کردید؟
5- چرا نمی گویید چه اختلافی بین سجاد انوشیروانی (رئیس فدراسیون) و سعید علی حسینی (سرمربی تیم ملی) وجود داشت که منجر به اخراج علی حسینی شد؟
6- فدراسیون علی مرادی در بهترین حالت 10 میلیارد در سال می گرفت و کارنامه اش در قهرمانی جهان، بازی های آسیایی و المپیک همان بود که در تاریخ ثبت شد. او 4 المپیک را تجربه کرد و در هر 4 المپیک یا طلا گرفت یا نقره.
چه شد که با بودجه سالانه 150 میلیاردی نتوانستید حتی یک برنز برای ما بیاورید؟
آیا کسی نیست جلودار نابودگر وزنه برداری باشد