قاسم غریب آبادی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۲ فقره سقوط از ارتفاع در آبشارهای گلستان به جمعیت هلال احمر استان گزارش شده که در این سوانح ۱۴ گردشگر مصدوم شده اند.
مدیر جمعیت هلال احمر استان گلستان افزود: از مصدومان حوادث اخیر در آبشارهای گلستان ۹ نفر به صورت سرپایی مداوا شده و ۵ نفر به مراکز درمانی استان منتقل شدند.
وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴ نفر بر اثر سقوط از آبشارهای لوه شهرستان مینودشت، شیرآباد شهرخان ببین و بادولنگ شهرستان رامیان جان خود را از دست دادند.
غریب آبادی ادامه داد: آبشار شیرآباد خان ببین و لوه به ترتیب با ۸ و ۵ حادثه بیشترین آمار حوادث را به خود اختصاص دادند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان تاکید کرد: اگر فضا برای شناکردن و شیرجه زدن در آبشارها مساعد باشد متولیان از جمله شهرداریهای گالیکش و خان ببین تدابیر لازم را برای آن پیش بینی میکردند؛ لهذا ضرورت دارد تا گردشگران به تذکرات داده شده در خصوص منع شنا در این مناطق توجه کند
وی افزود: کاهش خسارت جانی ناشی حوادثی مانند گمشدگی در نقاط جنگلی و کوهستانی، سقوط از ارتفاع و آبشارها و غرق شدگی در آب بندان نیازمند افزایش آگاهی بخشی جامعه با کارهای آموزشی در رسانههاست تا شاهد کاهش این حوادث باشیم.
غریب آبادی گفت: گاهی اوقات شور و هیجان شناکردن در شناگاههای طبیعی در کنار بی احتیاطی، نداشتن شناخت از وضعیت آبشارها و بی توجهی به رعایت قوانین و مقررات ایمنی، خوشی این سرگرمی جذاب را به کابوسی دردناک برای خانوادهها تبدیل میکند.
بیشتر بخوانید:
شیرجههای مرگ در آبشارهای گلستان/ ماجراجویی یا فقدان ایمنی، سهم کدام بیشتر است؟
سومین حادثه در شیرآباد طی ۵ روز اخیر/ پدربزرگ مشهدی سقوط کرد