به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، سردار ناصر فرشید در مصاحبه اي گفت: ماموران کلانتری ۲۳ با مدیریت و پیجوییهای بی وقفه فرمانده انتظامی شهرستان کرمان و رییس این کلانتری موفق شدند با تعقیب و مراقبتهای لازم یک محل دپوی سیمهای برق سرقتی را قبل از انتقال آنها از حوزه استان شناسایی کنند.
وی اظهار داشت: از این مکان حجم زیادی سیم و کابل مسروقه کشف شد که به اذعان کارشناس اداره برق از هشت تا ۱۰ میلیارد ریال ارزش داشته و این حجم سیم و کابل، قابلیت انتقال نیرو به متراژی معادل یک پست عمومی با پوشش ۳۰۰ تا ۴۰۰ خانوار را دارند.
فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به ادامه پیجوییها برای شناسایی و دستگیری عاملان سرقت این حجم سیم و کابل برق گفت: دادستان پرتلاش کرمان نیز از این حجم سیم و کابل برق سرقتی در کلانتری بازدید و دستورات قاطعی را برای شناسایی سایر عاملان سرقت تجهیزات انتقال نیرو و وقوع خاموشیها صادر کرد که با جدیت از سوی پلیس اجرا میشوند.