به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، قیمت گوشت بوقلمون را به شرح زیر اعلام کرد.
هر کیلوگرم بازو ۱۳۳ هزار تومان
هر کیلوگرم بال (بدون نوک بال) ۹۳ هزار تومان
هر بسته پای بوقلمون پاک شده بدون ناخن ۸۰۰ گرم ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان
هر بسته جگر تازه پاک شده ۴۰۰ گرمی ۷۰ هزار تومان
هر کیلوگرم گوشت چرخ کرده ۲۸۰ هزار تومان
هر بسته دل پاک شده ۴۰۰ گرمی ۷۰ هزار تومان
هر کیلوگرم ران با پوست و استخوان (با استخوان کمر و بدون دنبالچه) ۱۶۸ هزار تومان
هر کیلوگرم ساق با پوست ۱۸۰ هزار تومان
هر بسته سنگدان پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۹ هزار تومان
هر کیلوگرم سینه بدون گردن با بال پوست و استخوان ۲۱۵ هزار تومان
هر کیلوگرم سینه با بال، گردن، پوست و استخوان ۱۹۹ هزار تومان
هر کیلوگرم فیله ۳۲۲ هزار تومان
هر کیلوگرم گردن بدون پوست ۱۳۸ هزار تومان
هر کیلوگرم لاشه کامل یا شقه (برش عمودی لاشه) لاشه بالای ۱۵ کیلوگرم ۱۵۲ هزار تومان
هر کیلوگرم مغز ران بی پوست و استخوان ۳۲۵ هزار تومان
هر کیلوگرم نیم شقه ران، ران با ساق، ران، کعب ران، استخوان پشت و دمبالچه (فله) ۱۵۴ هزار و ۲۰۰ تومان
هر کیلوگرم نیم شقه سینه، سینه با بال، با گردن، با پوست و استخوان (فله) ۱۵۲ هزار و ۴۰۰ تومان