ضامنفر مدیر کل سرمایه گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو درباره چالشهای سرمایهگذاری در استان اظهار کرد: با توجه به پیشینه کم استان و نبود بسترهای صنعتی، فرصتهای سرمایهگذاری در گذشته به درستی بهرهبرداری نشده است.
ضامنفر با اشاره به محدودیتهای قانونی که ورود مستقیم دولت در سرمایهگذاری را دشوار میسازد گفت: بخش عمده سرمایهگذاریها توسط سرمایهگذاران بومی و از طریق تسهیلات بانکی انجام میشود.
مدیرکل سرمایه گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: در سالهای اخیر گامهای مثبتی در راستای توسعه استان برداشته شده و طرحهای مختلفی در مسیر اجرا قرار دارند، پروژههایی همچون پتروشیمی گچساران با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن اتیلن و دو واحد پلیاتیلن در دست ساخت، از جمله طرحهای برجسته در حوزه نفت و گاز هستند که با پیشرفت قابل توجهی همراه بودهاند.
این مقام مسئول ضمن اشاره به به تلاشهای استان در زمینه توسعه زنجیرههای ارزش افزوده مانند گیاهان دارویی، شیلات،آبزیپروری و گردشگری، گفت: برنامههای استان این است که ظرفیت تولید شیلات و تکمیل زنجیرههای مرتبط با آن را دو برابر کند، پروژههای بزرگی در حوزه صنایع تبدیلی و سردخانهها، گردشگری مانند موجهای آبی، تلهکابین، و پلهای معلق در دست اجرا هستند.
وی با اشاره به رویکرد اقتصادی استاندار جدید در جلب سرمایهگذاران تأکید کرد: جلسات متعددی برای بررسی طرحها و اولویتهای سرمایهگذاری با حضور مدیران و نمایندگان استان برگزار شده و تیم اقتصادی استان در حال مذاکره برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی است، زیرساختهای لازم برای استقبال از سرمایهگذاران خارجی فراهم و استان آماده همکاری و رفع موانع سرمایهگذاری در مسیر رشد و توسعه است.
مدیرکل سرمایه گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد از حضور سرمایهگذاران خارجی در بخش سیمان مارگون خبر داد و افزود: تلاشها برای جذب سرمایههای خارجی ادامه دارد.
وی ضمن اشاره به پروژههای بزرگ در حوزههای نفت، گاز، شیلات، صنایع تبدیلی، گردشگری و اشاره داشته که ظرفیتها و زیرساختهای لازم برای جذب سرمایهگذاران به ویژه در زمینههای گردشگری و صنایع تبدیلی فراهم شده است.