به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ فیروز کشیر درباره متخلفانی که مرتکب تخلف حادثه ساز میشوند گفت: رانندگانی که تخلفات حادثهساز انجام میدهند و قوانین را زیر پا میگذارند، در واقع باعث میشوند امنیت در جامعه برهم بخورد؛ به همین دلیل برخورد با این افراد متخلف از جمله مطالبات همیشگی مردم از پلیس بوده است.
وی افزود: علاوه بر مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی که به صورت مشخص در سطح شهر به صورت شبانه روزی فعالیت میکنند، پلیس نامحسوس نیز بر تخلفات رانندگان نظارت دارد. در هشت ماهه ۱۴۰۳ در بزرگراههای شهر تهران، بیش از ۶۳ هزار دستگاه خودرو به صورت ساعتی توقیف شده اند. افرادی که به این روش خودروهای آنان توقیف میشود قطعاً از رانندگان حادثهساز هستند.
کشیر ادامه داد: تخلفات حادثهساز شامل ۲۰ نوع تخلف میباشد که بیشترین آنها سرعتهای غیر مجاز، سبقتهای غیر مجاز، تخلفات ورود ممنوع، تخلفات مارپیچ سبقتهای غیر مجاز که انجام این تخلفات باعث کسب نمره منفی و در نتیجه ضبط گواهینامه میشوند.
معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امروزه خودروهای پلیس نامحسوس مجهزتر شدهاند و پلیس با خودروهای مختلف و در قالب پلاکهای شخصی و پلاک پلیس ولی به صورت نامحسوس، در معابر حضور دارند و با تخلفات برخورد میکنند چرا که تعدادی از تخلفات توسط بعضی از افراد در بزرگراهها انجام میشود و پلیس باید حضور داشته باشد.
کشیر در پایان گفت: پلیس نامحسوس هم در شب و هم در روز در سطح شهر فعالیت دارد و تخلفات رانندگی را با دوربینهای نظارتی رصد و کنترل میشود.