به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، احمد علی دروهی سرپرست مرکز بهداشت زابل گفت: طرح ضربتی بازرسی توسط کارشناسان سلامت محیط و کار از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس و فروشگاهها با هدف تامین و سلامتی آحاد جامعه انجام شد.
وی افزود: حفظ سلامت شهروندان از اولویتهای اصلی مرکز بهداشت زابل است و بازرسیهای دورهای و ضربتی از مراکز غذایی بهمنظور جلوگیری از عرضه مواد غذایی نامناسب و غیربهداشتی ادامه خواهد داشت.
سرپرست مرکز بهداشت زابل خاطرنشان کرد: در این بازدیدها یک تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط چهار تیم بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشف و جمع آوری شد.