به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه رفع موانع تولید با تاکید حمایت سیستم بانکی از واحدهای تولیدی گفت:این حمایتها باعث رونق تولید در استان و اشتغالزایی برای افراد جویای کار میشود.
رحمانی با بیان اینکه جلسه ستاد رفع موانع تولید مصوبات خوبی در خصوص حمایت از تولیدکنندگان داشته است افزود: تداوم حمایتهای بانکی برای پیشبرد طرحهای تولیدی ضروری است.
وی بر اجرای مصوبات ستاد رفع موانع تولید تاکید کرد و ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون شصت و سه جلسه کمیته تخصصی رفع موانع تولید، بیست و چهار کارگروه استانی برگزار و پرونده هشتاد و هفت طرح مطرح و دویست و بیست و شش مصوبه در برای رفع موانع واحدهای تولیدی در این ستاد به تصویب رسید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در جلسات ستاد رفع موانع تولید استان مشکلات طرحهای مهمی از جمله فولاد وآرد نشاسته یاسوج مطرح و رفع شد گفت: بدون هماهنگی کارگروه رفع موانع تولید اجرای هیچ طرحی توسط سیستم بانکی صادر نشود.
امیر تیمور موسویان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد و دبیر جلسه ستاد رفع موانع تولید هم گفت: امروز در بیست چهارمین جلسه ستاد رفع موانع تولید استان مشکلات وموانع پیشروی هفت طرح در بخشهای کشاورزی، آبزیان، صنعتی و گردشگری مطرح و مصوبات لازم برای رفع آنها گرفته شد.
موسویان افزود: استمهال تسهیلات دریافتی، تسهیلاتی که برخی واحدهای تولیدی دریافت کرده بودند، تامین زنجیره واحدهای آب معدنی در استان و اختصاص تسهیلات به واحدهای تولیدی از جمله موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.
وی با بیان اینکه مشکلات کارخانه تولیدآجر و سفال دهدشت یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه ادامه داد: این کارخانه با اشتغال سیصد نفر یکی از واحدهای بزرگ تولیدی استان که نیاز است با حمایتهای مالی و اعطای تسهیلات حمایت شود.
موسویان از اختصاص یکصد میلیارد ریال تسهیلات برای راه اندازی خط دوم این کارخانه خبر داد و گفت: این تسهیلات قرار است ظرف یک هفته از طریق بانک ملت واریز شود و در صورت انقضای مهلت داده شده با همکاری بانک صنعت، معدن و تجارت پرداخت خواهد شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با راه اندازی خط دوم و با حمایت سرمایه گذار خارجی زمینه صادارات محصولات کارخانه آجر و سفال مروارید دهدشت به خارج از کشور نیز فراهم میشود.