گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو: در نشست انجمن فرمانداران جمهوریخواه، رئیسجمهور آمریکا با اشاره به تلاشهای کشورهای عضو بریکس برای کاهش وابستگی به دلار آمریکا، موضع قاطع خود را در برابر این اقدامات اعلام کرد.
وی اظهار داشت: "همانطور که اطلاع دارید، کشورهای عضو بریکس در تلاش بودند تا دلار ما را از بین ببرند و ارز جدیدی را جایگزین آن کنند. به نظر میرسد که آنها احتمالاً به دنبال استفاده از یوآن چین به جای دلار آمریکا بودند."
رئیسجمهور آمریکا با تأکید بر حمایت از جایگاه دلار در اقتصاد جهانی گفت: "برای جلوگیری از این اقدام، بلافاصله پس از ورود به کاخ سفید اعلام کردم که تعرفهای ۱۵۰ درصدی بر کالاهای هر کشوری که به دنبال جایگزینی دلار آمریکا باشد، اعمال خواهم کرد."
وی افزود: "با هر تلاشی برای جایگزینی دلار مقابله خواهم کرد. دلار ستون فقرات اقتصاد ماست و اجازه نخواهیم داد که منافع آمریکا به خطر بیفتد."
در پایان سخنانش، رئیسجمهور با اشاره به سکوت اخیر کشورهای عضو بریکس گفت: "نمیدانم چه اتفاقی برای اعضای بریکس افتاده است، چرا که مدتی است اخباری از آنها به گوش نمیرسد."