به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدی با اشاره به تحولات جاری در سیاست خارجی ایران و جایگاه آن در نظام بینالملل، به نقش دیپلماسی فرهنگی در معرفی صحیح چهره ایران در سطح جهان تأکید کرد و اظهار داشت: ایران با وجود برخی چالشهای بینالمللی، همواره بر سیاست تعامل سازنده با کشورهای منطقه و جهان تأکید و در این مسیر، دیپلماسی فرهنگی میتواند نقش مؤثری در تقویت روابط بین ملتها ایفا کند.
وی گفت: استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی ایران برای تقویت تعاملات با کشورهای جنوب شرق آسیا، بهویژه تایلند واز سوی دیگر فعالیتهای فرهنگی ایران میتوانند به شناخت بهتر مردم این منطقه از تمدن و ارزشهای ایرانی ـ اسلامی کمک کند.
محمدی با توجه به ضرورت توسعه همکاریهای فرهنگی، افزایش تعاملات میان نهادهای علمی و فرهنگی و تقویت برنامههای معرفی تمدن ایرانی در تایلند برنامههای فرهنگی ایران در تایلند استفاده از ظرفیتهای جدید مانند همکاریهای سینمایی و رسانهای را تاکید کرد.
وی همچنین، ارتباط بیشتر با مراکز علمی و دانشگاهی ایران و تایلند و برنامههای تبادل استاد و دانشجو را یادآور شد و به استفاده از ابزارهای دیجیتال، شبکههای اجتماعی و رسانههای چندزبانه جهت معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی در جنوب شرق آسیا و همچنین همکاری با نهادهای محلی، اشاره کرد.
مدیرکل منطقه آسیا و اقیانوسیه وزارت امورخارجه با در نظر گرفتن ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی دو کشور و بستر مناسب همکاری با این کشور، بر ضرورت هماهنگی بیشتر میان سفارت و رایزنی فرهنگی ایران تأکید کرد و پیشنهاد داد با برگزاری جلسات منظم، زمینههای همکاری و تبادل نظر بیش از پیش تقویت شود.
زارع بی عیب رایزن فرهنگی ایران نیز در سخنانی، گزارشی از برنامههای اجرا شده این نمایندگی و چشمانداز آینده تعاملات فرهنگی ایران و تایلند با استقبال مردم و نهادهای فرهنگی تایلند ارائه داد.