علیرضا کوهگرد در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، در بازدید از غرفه «خبرگزاری دانشجو» در یازدهمین نمایشگاه کتاب فارس ضمن تشریح کتاب «بادگیر حسن حسین» تصریح کرد: در این کتاب از ابتدا تا انتهای عملیات بدر و نوع آموزش هایی که در این عملیات داده می شد، توضیح داده شده است.
وی افزود: در گردان ما که جعفر طیار نام داشت، هفت نفر به شهادت رسیدند.
نویسنده کتاب «بادگیر حسن حسین» با اشاره به استفاده از ماسک برای اولین بار در طول جنگ که ساخت آلمان بود، بیان داشت: روز سوم عملیات بدر ماسک ها تحویل داده شد؛ چرا که تازه فهیمیده بودیم این ماسک ها آموزشی است و نه قابل استفاده در عملیات، در صورت استفاده از آن ممکن بود که کل گردان آلوده شوند.
کوهگرد در ادامه با تشریح قضیه بادگیر حسن حسین در کتاب خود، تصریح کرد: در عملیات بدر که 12 کیلومتر از نقطه حرکت تا خط اصلی دشمن فاصله بود تمام آب بود و نه خشکی و حدود یک ساعت و نیم طول می کشید تا به خط برسیم.
وی ادامه داد: حسن حسین میرزایی یکی از رزمنده های ما در این گردان بود که بادگیر نظامی او به قول خودش مانند لباس بلند زنان می ماند، همیشه به صورت طنز از ما می خواست که لباس زنانه او گرفته شود و لباسی متناسب با هیکلش به او داده شود.
فرمانده گردان جعفر طیار در هشت سال دفاع مقدس بیان داشت: بادگیر نوعی لباس نظامی پلاستیکی یک دست همراه با کلاه بود که در زمان عملیات رزمنده ها می پوشیدند که بادگیر حسن حسین میرزایی بلند بود و باعث شوخی بچه های گردان شده بود.
کوهگرد با بیان اینکه روزی که به خط رفتیم تا لباس اندازه حسن حسین میرزایی را بدهیم در اوج ناباوری فهمیدیم که به شهادت رسیده، تصریح کرد: در همه روزهای جنگ اتفاقات جالبی می افتاد که همه آن داستان ها در قالب یک کتاب در حال ویرایش برای چاپ است.
وی خاطرنشان کرد: کتاب حسن حسین میرزایی 120 صفحه است و فضا سازی لازم برای همراه شدن مخاطب با جریان کتاب انجام شده که با حمایت مالی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس به زودی به چاپ می رسد.