«محمد ودود حیدری» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» از زنجان با اشاره به انتصابات اخیر در وزارت علوم بیان داشت: بسیج دانشجویی نمی تواند در این انتصابات دخالتی داشته باشد اما اگر فردی که با شاخصه های انقلاب اسلامی مغایر است و سابقه حضور در فتنه را دارد، در پستی منصوب شود نیروهای ارزشی و بسیج دانشجویی از تذکر غافل نخواهد شد.
وی در خصوص مذاکرات ژنو اظهار کرد: نخستین مرتبه ای نیست که ایران با دشمن خود مذاکره می کند اما آنچه مهم است این است که در این مذاکرات فقط مسئله هسته ای مطرح شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور ابراز کرد: متاسفانه برخی دولتمردان نمی خواهند مذاکرات به موضوع هسته ای محدود شود.
حیدری افزود: نتایج مذاکرات باید شفاف و صریح به مردم گزارش شود چرا که اگر این مذاکرات منجر به گشایش در امور کشور نشود نفعی برای ملت ندارد.
وی تاکید کرد: دولتمردان نباید کاری کنند که مردم تصور کنند هدف از مذاکره مشکل مذاکره بوده نه مشکل هسته ای.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با تبیین برنامه های تشکل متبوعش برای تحقق مطالبات رهبری در سال فرهنگ و اقتصاد بیان داشت: باید از تجربه دولت سازندگی که فرهنگ را در برابر اقتصاد و با شعار توسعه اقتصادی ذبح کرد تجربه بگیریم.
حیدری ادامه داد: باید فرهنگ زیر ساخت اساسی توسعه اقتصادی باشد در دهه پیشرفت و عدالت.
وی خاطر نشان کرد: پیگیری مطالبات رهبری در موضوعات اقتصادی از طریق گفتمان سازی و تبیین خسارت های ناشی از توسعه اقتصادی منهای فرهنگ و مطالبه گری از مسئولان از برنامه های بسیج دانشجویی است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور خاطر نشان کرد: تحقق مطالبات رهبری با مدیریت جهادی یعنی مدیریت با نظم و برنامه ریزی،رعایت تقوا، در نظر گرفتن مردم، محرومین و مستضعفین ممکن است تا از مدیر بی حال و بی تجربه مدیر توانمند و فعال بسازد.
حیدری با بیان اینکه بخش زیادی از مشکلات فرهنگی کشور ناشی از تهاجم فرهنگی از خارج است گفت: تاثیر گذاری انقلاب اسلامی که نمود بیداری اسلامی در جهان است موجب افزایش هجمه ها علیه آن شده است.
وی تاکید کرد: باید با تقویت ساختار درونی قدرت و تبدیل شدن به قدرت منطقه در ابعاد مختلف تاثیر گذاری انقلاب اسلامی ایران را افزایش دادو در مقابل استکبار جهانی بایستیم.
مسئول بسیج دانشجویی کشور یادآور شد: برخی بازی های سیاسی و اختلافات داخلی نیز مانع نگاهی صحیح به فرهنگ شده است متاسفانه نگاه مقطعی به فرهنگ و نبود برنامه ریزی بلند مدت به کشور آسیب رسانده است.
حیدری اختلاف نظر و تضارب ارا بین تشکل های دانشگاهی را مفید دانست و اظهار کرد: اختلاف سلیقه در چهار چوب نظام اسلامی برای تشکل های دانشگاهی لازم است اما هدف باید مشترک و مورد تایید نظام اسلامی باشد.
وی با اشاره به شعارهای پر رنگ و لعاب اخیر در رابطه با فرهنگ تصریح کرد: با این شعارها نمی توان به جایی رسید اگر برنامه ریزی درست و مبتنی بر شاخصه های انقلاب اسلامی نباشد نمی توان انتظار بهبود اوضاع را داشت.