به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش روز جهانی جمعیت با اشاره به پاسخگویی به بسیاری از نیازهای روحی و غریزی در خانواده گفت: بسیاری از نیازهای روحی و غریزی در کنار همسر و در خانواده پاسخ داده می شود، لذا برای پاسخ به این نیاز مهم و ارتقای افزایش کارایی جامعه انسانی باید توجه ویژه ای را معطوف کنیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در قرآن نیز همواره به این موضوع تاکید شده و حتی پا را فراتر از این نهاده و در یک تشبیه بسیار زیبا نقش همسران را به عنوان لباس زیبایی برای افزایش زیبایی زن و مرد و پوشش عیوب مطرح می کند.
وی افزود: خداوند همسر را لباس انسان می داند و قطعاً زندگی بدون لباس امکان پذیر نیست و جوانان بدون همسر انسان های بدون لباس زیبا و آراسته هستند که هم در معرض تهدید قرار دارند و هم از زیبایی لازم که در شأن آنان است، برخوردار نیستند.
حجت الاسلام ابوترابی فرد در ادامه اظهار داشت: انسان بدون فرزند، فردی است که دید لازم را ندارد؛ چرا که همسران و فرزندان نور دیدگان انسان ها هستند و در سایه همسران صالح و شایسته، این جامعه از نگاه درست و بینش صحیح برخوردار خواهد بود؛ فرزندان نهاد خانواده را آباد و جامعه را پویا می کنند.
وی افزود: نقش جمعیت در تداوم انسان نقش محوری و تعیین کننده دارد و ما در نیمه دوم دهه 60 و سال های نخست دهه 70 با رشد جمعیت متوسط هر خانواده شش فرزند، این امکان را فراهم کردیم تا امروز به عنوان جامعه جوان شناخته شویم و از دریچه ای استثنایی در این حوزه برخوردار باشیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز بندرت فرزندانی را داریم که در پناه خانواده زندگی نمی کنند که باید آن را حفظ کنیم و در مسیر پایداری آن قدم برداریم و باید از دریچه جمعیتی امروز کشور که شرایط مناسبی را برای ما فراهم کرده به درستی استفاده کنیم.
ابوترابی فرد افزود: تدوین سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری با محورهای شفاف و روشن، راه را برای قوای سه گانه مشخص کرده و بدون تردید باید در ادامه برنامه پنجم توسعه کشور و تدوین برنامه ششم توسعه این مسأله مهم مورد توجه دولت و مجلس قرار گیرد.
وی تصریح کرد: امیدوارم نهادهای مسئول و سایر کمیسیون ها با ایفای نقش مهم خود در تدوین نقشه راه درست در مسیر تحقق سیاست های ابلاغی جمعیت، قدم های اصولی و منطقی را بردارند و در برنامه ششم توسعه مسیر درستی را طی کنند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: نقش جوانان در توسعه جوامع بشری نقشی محوری است و سازمان ملل با تعیین شعار ناظر بر حوزه جوانان از این نگاه درست و منطقی حمایت کرده، بنابراین باید جامعه جوان کشور را که حدود دو سوم آمار جمعیتی کشور را تشکیل می دهند مورد توجه قرار دهیم.
ابوترابی فرد ادامه داد: باید در برنامه ها و نظام بودجه ریزی به این موضوع اهمیت دهیم و نیازهای جوانان را به عنوان مسأله اول کشور فراهم کنیم.
وی در ادامه اظهار داشت: اگر امروز مشاهده می کنید که مقام معظم رهبری بر سیاست های ابلاغی و در تعریف اقتصاد مقاومتی همواره به رشد اقتصادی تاکید می کنند، به این دلیل است که امروز اقتصاد مهم ترین مسأله کشور است و مهم ترین نقش را در تمام حوزه های سیاسی، اجتماعی و حتی جمعیتی کشور ایفا می کند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نگاه درست مسئولان به رصد آسیب ها و تهدیدهای اقتصادی در راستای دستیابی به اقتصاد مقاومتی در رسیدن به اقتصاد پویا، با ثبات و کارآمد و فراهم آمدن رفاه اجتماعی موثر است.
ابوترابی فرد افزود: بیکاری را باید به حداقل ممکن کاهش دهیم و اقتصاد متکی بر سیاست های نظام و مبتنی بر کار و تولید را بالا ببریم؛ اقتصاد مقاومتی می تواند بلندترین گام برای تحقق سیاست های جمعیتی کشور باشد.
وی خاطرنشان کرد: باید به اقتصاد از حوزه فرهنگ، جمعیت و اجتماعی بنگریم و تحقق اقتصاد مقاومتی را به عنوان مهمترین مسأله کشور قرار دهیم؛ چرا که رسیدن به اهداف بلند امنیتی اصلی ترین مسأله است.