به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در این جلسه آموزشی سرهنگ "اصغر باقریان" با اشاره به حجم بالای مبادلات مالی شرکت ها از طریق فضای مجازی گفت: این حجم بالا از مبادلات مالی، چشم طمع بزهکاران سایبری را به دنبال دارد به گونه ای که با هر شیوه ای ازجمله رخنه در سامانه های شرکت، به سرقت بردن اطلاعات و یا فریب کارکنان از طریق مهندسی اجتماعی تلاش می کنند به اهداف مجرمانه خود برسند.
این مقام انتظامی تصریح کرد:بزهکاران سعی می کنند با تماس تلفنی یا فرستادن ایمیل،کارکنان شرکت ها را فریب داده و شماره حساب خود را به عنوان شماره حساب جدید شرکای شرکت اعلام نمایند.
"باقریان" ادامه داد: در این میان برخی از کارکنان و کارمندان با سهل انگاری و بدون بررسی کافی،فریب این افراد را خورده و مبالغ مربوط به معاملات شرکت را به اشتباه به حساب کلاهبرداران واریز می کنند و با این کار،خود و شرکت مربوط به خود را دچار چالش های مالی سنگین می کنند.
رییس پلیس فتا غرب تهران افزود: برخی دیگر از بزهکاران با ارسال ایمیل های آلوده به بد افزارها و لینک های آلوده، افراد را به درگاه های جعلی بانکی سوق داده و اطلاعات حساب های بانکی را به سرقت می برند.
این مقام انتظامی در تکمیل سخنان خود گفت: گروهی دیگر از کلاهبرداران نیز از راه دوستی خود را به مهره های کلیدی شرکت نزدیک کرده و با زیرکی اطلاعات حساس شرکت را از طریق آنها به دست می آورند.
سرهنگ"باقریان" در تشریح راهکار مقابله با چنین آسیب هایی تصریح کرد: باید در کنار بهره گیری از ابزارهای نرم افزاری و سخت افزاری در سیستم های رایانه ای برای تامین امنیت داده های مالی شرکت ، کارکنان شرکت را نیز با آموزش در قبال مهندسی اجتماعی بزهکاران مصون کنند؛ زیرا زمانی که کلاهبرداران بتوانند با موفقیت از مهندسی اجتماعی سوء استفاده کنند تمامی سیستم های امنیتی رایانه ای کارآیی خود را از دست خواهند داد.