یک کارشناس اردوهای جهادی رویکرد اردوهای جهادی را اجرای منویات رهبر انقلاب دانست و گفت: باید خدمات ارائه شده در عرصههای مختلف جهادی به تناسب رشتههای تحصیلی دانشجویان جهادگر اجرا شود.
فاطمه نژادی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با بیان اینکه رویکرد اصلی در اجرای اردوهای هجرت 3 اجرای منویات مقام معظم رهبری برای ایجاد تفکر جهادی در دانشجویان بسیجی سراسر کشور است، تصریح کرد: اردوهای جهادی موجب تقویت روحیه همدلی، ایثار، برادری، اعتماد به نفس، ایجاد فضایی برای خودسازی هرچه بیشتر جوانان و بهره برداری معنوی از حضور در عرصه های جهادی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی در زمینه های فرهنگی، علمی، آموزشی، بهداشتی، کشاورزی، دامپروری، عمران و آبادانی می شود.
وی افزود: علاوه بر تاثیرگذاری فراوان در زمینه معنوی و خودسازی، با وجود افزایش گروه ها و فراگیر شدن روحیه جهادی، دانشجویان باید این روحیه جهادی و بسیجی را به مسئولان سازمان ها انتقال دهند و مسئولان در اتخاذ تصمیمات مدیریتی و رسیدگی به مشکلات مناطق محروم از سیره دانشجویان جهادگر تأسی بگیرند.
این کارشناس اردوهای جهادی فلسفه اصلی حرکت های جهادی را زمینه سازی برای تشکیل هر چه سریع تر حکومت جهانی حضرت بقیه الله عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به بیداری اسلامی و حرکت انقلابی مسلمانان جهان برای برقرای عدالت جهانی برگزاری چنین حرکت های خودجوش جهادی می تواند در تحقق هر چه سریعتر این هدف بزرگ و تاثیرگذار باشد.
نژادی ادامه داد: خدمات ارائه شده در عرصه های مختلف جهادی به تناسب رشته های تحصیلی دانشجویان جهادگر و تخصص شان در آن زمینه ها باید با برنامه ریزی اجرا شود و عرصه علمی، آموزشی در سطوح مختلف تحصیلی و کسب مهارت های گوناگون که مورد استفاده آن منطقه محروم می شود توجه بیشتری از اساتید اهل فن و با تجربه جهادی در زمینه اشتغالزایی برای جوانان روستایی با توجه به امکانات و استعدادهای منطقه استفاده بیشتری شود.
وی تصریح کرد: دانشجویان مطالبه حل مسائل طی چند روز فعالیت جهادی خود را از مسئولان مربوطه استانی و شهرستانی جدی بگیرند و پیگیری مستمر از اجرای مصوبات اردو را داشته باشند.
کارشناس اردوهای جهادی تاکید کرد: دانشجویان جهادی در صورت امکان برنامه ها و آموزش های برگزار شده در طول اردوهای جهادی در روستای محروم با پشتیبانی سازمان بسیج دانشجویی و مسئولان مربوطه در استان و شهرستان به صورت مستمر و بلند مدت ادامه دهند.
نژادی گفت: امسال مانند سال های گذشته گروه های جهادی دانشگاه های استان با مشورت سازمان بسیج دانشجویی سازندگی، فرماندار، روسای دانشگاه ها و دفتر مناطق محروم استانداری مناطق محروم هدف خود را شناسایی کرده و بنا بر شرایط گروه جهادی خود، زمان مناسبی را در طول تابستان به مدت 10 تا 15 روز برای دانشجویان جهادی برنامه ریزی کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: تعداد گروه های جهادی امسال افزایش چشمگیری داشته است و بیش از 150 گروه از نوروز 91 تا پایان شهریورماه در تمام مناطق محروم گیلان در عرصه های گوناگون فرهنگی، علمی، آموزشی، بهداشت و درمان، کشاورزی، دامپروری و عمرانی مشغول به خدمت رسانی و محرومیت زدایی هستند.