به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، دومین همایش بین المللی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت توسط پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی انفورماتیک در روزهای 26 و 27 دی¬ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می شود.
به گزارش ستاد خبری این همایش، پس از برگزاری موفق اولین همایش بینالمللی بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، پژوهشکده پولی و بانکی با همکاری شرکت ملی انفورماتیک تلاش میکند تا با برگزاری دومین همایش گامی استوار جهت معرفی محصولات، خدمات و اقدامات انجام شده در این حوزه توسط بانکها و شرکتهای فعال در این عرصه بردارد. بهعلاوه همایش مزبور فرصتی استثنایی برای بهرهمندی فعالان عرصه بانکی از اندیشههای صاحبنظران و اندیشمندان این حوزه فراهم میکند.
دکتر فرهاد نیلی دبیر این همایش ضمن اعلام موارد فوق، مهم ترین هدف این همایش را آشنایی جامعه بانکی کشور با تحولات جدید در بانکداری الکترونیک و یکسان¬سازی تعاریف این حوزه و معرفی الگوها و زیر ساخت های ملّی و بین المللی بانکداری الکترونیک و نظام¬های پرداخت اعلام کرد و تصریح نمود که مدیران ارشد و میانی بانک¬ها و موسسات مالی و اعتباری، کارشناسان حوزه بانکداری الکترونیک و سایر علاقمندان این حوزه، مخاطبان این کنفرانس را تشکیل می دهند.
دکتر نیلی در زمینه محورهای اصلی این همایش اظهار داشت: بر اساس تصمیمات کمیته علمی، پنج محور اصلی بانکداری آینده، توسعه زیرساختها و استانداردها، تنظیم مقررات، نظارت و پایش ریسک، توسعه محصولات و ابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، محورهای این همایش را تشکیل می دهند که لازم است مقالات علاقمندان بر مبنای این محور ها تهیه و برای دبیرخانه علمی ارسال شود.
بر اساس اظهارات دبیر همایش یکی از مهم¬ترین بخش¬های این همایش کارگاه¬های تخصصی آن می باشد که تعداد آن ها بالغ بر20 کارگاه خواهد بود. در این کارگاه¬ها موضوعات و محورهای همایش و سایر مباحث مورد نیاز از حوزه بانکداری الکترونیک کشور با حضور مدیران و صاحب¬نظران داخلی و بین¬المللی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. عناوین کارگاه¬ها و شرایط ثبت-نام در آن¬ها در وب¬سایت همایش به نشانی www.conf.mbri.ac.ir/ebps2 در دسترس علاقمندان قرار دارد.
بهعلاوه، یکی دیگر از بخش های مهم این همایش، نمایشگاه تخصصی آن می¬باشد که در فضایی بالغ بر 800 متر مربع برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه تخصصی، بانک ها، مؤسسات مالی و اعتباری و شرکت های مرتبط با موضوع همایش، خدمات و دستاوردهای خود را معرفی خواهند کرد.
دکتر نیلی در خصوص آخرین مهلت ارسال مقاله به این رویداد علمی و تخصصی اظهار داشت: در مرحله نخست، آخرین فرصت برای ارسال خلاصه مقاله20 آبان¬ماه سال¬جاری پیش¬بینی شده بود که با توجه به تماس¬های علاقمندان، این مهلت تا پایان آبان تمدید شده است. بنابراین مدیران، کارشناسان، اساتید و دانشجویانی که علاقمند به ارسال مقاله به همایش هستند، می-توانند خلاصه مقاله خود را حداکثر تا تاریخ 30 آبان¬ماه و اصل آن را تا تاریخ 30 آذرماه سال¬جاری به دبیرخانه علمی همایش ارسال نمایند.
در ضمن، خاطرنشان می¬شود آخرین مهلت ثبت¬نام در همایش و کارگاه¬های آموزشی 10/10/1391 و فرصت حضور در نمایشگاه تخصصی آن 01/10/1391 می¬باشد.
در پایان، دبیر این همایش از کلیه مدیران، کارشناسان و صاحب¬نظران دعوت کرد تا با ارائه مقاله به این همایش و همچنین همراهی و همفکری در برگزاری آن، دست اندر¬کاران مربوطه را در برگزاری مطلوب این همایش یاری نمایند.
بر اساس این گزارش، علاقمندان برای هر نوع مشارکت و همکاری با این همایش و ثبت¬نام در آن می¬توانند با دبیرخانه علمی (7-88657396) یا دبیرخانه اجرایی (2-66596661) تماس حاصل نمایند.