امام جمعه مشهد با بیان اینکه گاهی شرارههای آتش فتنه و انحراف، دامن مراجع تقلید را نیز میگیرد گفت: ما در طول انقلاب، ریزش دو مرجع را شاهد بودهایم.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیتالله علمالهدی امام جمعه مشهد امروز در همایش جبهه پایداری با عنوان «34 سال پایداری در برابر فتنه و انحراف» با اشاره به معنای واژه فتنه گفت: فتنه عبارتند است از اینکه شما طلا را در داخل آتش قرار دهید برای آنکه شفاف شده و گرانبهایی خود را نشان دهد.
وی ادامه داد: پیچیدگیهای سیاسی و اجتماعی که در عرصههای جمعی به وجود میآید در واقع آشتی است که طلای دل و فکر انسان در آن گداخته شده و مورد آزمایش قرار میگیرد.
امام جمعه مشهد با اشاره به خروجی این آتش تصریح کرد: از این آتش یک طلای صاف با خاصیت پایداری در برابر عوامل طبیعی و در کنار آن طلای خشدار و آلوده بیرون میآید.
عضو مجلس خبرگان رهبری افراد خروجی فتنه را نیز به دو دسته تقسیم کرد و گفت: نقطه اول کسانی هستند که در برابر خدا قرار میگیرند و دسته دوم که از دل فتنه بیرون میآیند دلداده راه خدا شده و مورد کفران قرار میگیرند.
امام جمعه مشهد موضوع ایستادگی در برابر فتنه و انحراف را مختص 34 ساله انقلاب ندانست و افزود: این مسئله عمری 50 ساله داشته و از ابتدای نهضت و قیام امام جریان فتنه و انحراف به سراغ انقلاب آمده است.
علمالهدی با اشاره به فتنه منافقین و گروهک فرقان آنها را برخی از جریانات انحرافی ابتدای انقلاب خواند و افزود: باید در مقام شناخت این فتنهها باشیم و این وقایع گره خورده با قبل و بعد از انقلاب هستند.
وی مسئله مهم را شناختن رابطه فتنه و انحراف دانست و انحراف را زاییده شرارههای آتش فتنه خواند و افزود: باید در دل فتنه به دنبال انحراف برویم.
علمالهدی آتش و شرارههای فتنه را موجب سقوط افراد فوقالعاده و شاخص عنوان و تاکید کرد: به دنبال هر فتنهای انحراف وجود دارد.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه گاهی شرارههای آتش فتنه و انحراف دامن مراجع تقلید را نیز میگیرد اضافه کرد: ما در طول انقلاب ریزش دو مرجع تقلید را شاهد بودیم.
امام جمعه مشهد هدف مشترک فتنههای قبل و بعد از انقلاب را خارج کردن دین از صحنه قدرت خواند و افزود: در ادامه این هدف بیرون کردن تجلی دین یعنی ولایت از صحنه است.
وی با اشاره به تلاشهای برخی گروهها نظیر نهضت آزادی و جبهه ملی برای خارج کردن روحانیت از صحنه در ابتدای انقلاب یادآور شد: در ابتدای انقلاب قدرت سلاح در کمیتهها در اختیار روحانیت بود. دولت موقت درصدد انحلال کمیتهها برآمد ولی امام در مقابل این مسئله ایستاد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اگر دین در صحنه نباشد میتوان مردم را به راحتی به استخدام در آورد و بر گرده آنها مسلط شد افزود: از طرف دیگر اگر دین حاکم نباشد و ولایت به عنوان ستون آن وجود نداشته باشد کسانی به قدرت میرسند که میتوانند در بستر قدرت کامروایی کنند.
امام جمعه مشهد فتنه را دارای زاد و ولد دانست و ضمن ادامهدار خواندن فتنهها تصریح کرد: نمونه این زاد و ولد فتنه 88 است؛ در فتنه 88 ریاست جمهوری به عنوان سوژهای برای به میدان آوردن برخی عناصر استفاده شد و همان سوژه که در مقابل فتنه بود خودش به فتنهای دیگر تبدیل شد.
علمالهدی ادامه داد: از دل همان جریان فتنه غیر از چند عنصر فتنهگر عناصر دیگری به وجود آمده که نتیجه زاد و ولد فتنه قبلی هستند.
امام جمعه مشهد نقطه اوج فتنه 88 را مسئله مقابله با ولایت خواند و با اشاره به مصاحبه میرحسین موسوی با یک رسانه خارجی ادامه داد: وی در مصاحبه با مجله لومونز گفته بود اگر رئیس جمهور درستی بیاید مردم را به خیابانها میکشد و مردم را متقاعد میکند که رهبری را به همان میزان اصل 110 قانون اساسی محدود کنند.
علمالهدی این گفته موسوی را باعث جمع شدن جریانهای لائیک در اطراف وی خواند و اضافه کرد: آنها هیچگاه این مصاحبه را تکذیب نکردند.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه اگر این افراد در انتخابات ریاست جمهوری با دولت مسئله داشتند چرا با رهبری دشمنی کردند؟ گفت: این همان چیزی است که ثابت میکند فتنهها در یک هدف و حمله به ولایت مشترکند.
امام جمعه مشهد افکار مقابل رهبری را جریان انحرافی خواند و افزود: این عوامل و افکار فتنه بوده و نتیجه گرفته شده از فتنه گذشته هستند.
عضو مجلس خبرگان با اشاره به فتنههای احتمالی پیشرو در انتخابات سال 92 گفت: در انتخابات سال 92 با فتنهای روبهرو خواهیم بود که از نوع فتنه 88 نیست چون وابستگی مردم به رهبری به حدی رسیده که این گروهها میدانند هر صدایی در جامعه در مخالفت را رهبری به عنوان صدای فتنه شناخته میشود.
علمالهدی با بیان دو ویژگی فتنه احتمالی آینده اظهار داشت: فتنه جدید ساختارشکنی میکند و هر چه رهبری میگوید برعکس آن عمل خواهد کرد و در مرحله دوم در برابر عظمت رهبری، امام خمینی و همچنین امام زمان را مطرح میکند.
عضو مجلس خبرگان ادامه داد: برخی با آوردن نام امام میخواهند رهبری را بیرنگ جلوه دهند و عدهای نیز با نام امام زمان چنین قصدی را دنبال میکنند.
وی ادامه داد: عناصری در انتخابات بعدی وارد میشوند که سبقه امام آنقدر بر آنها پررنگ است که نمیشود فتنه پشت سر آنها را برای جامعه حامی امام توجیه کرد و این وظیفه شماست که در این باره روشنگری کنید.
علمالهدی رهبری را دیوار بلند نظام توصیف و افزود: هیچ کس نمیتواند زیر پوشش رهبری مردم را بچاپد و از این دیوار مستحکم و بلند عبور کند.
وی اضافه کرد: اما یک دروازه وسیع به نام انتخابات وجود دارد و از این دروازه هر کسی میتواند وارد شود و اگر هوشیاری و حضور عظیم مردم نباشد از این دروازه عنصر وابسته به دشمن وارد خواهد شد.
علمالهدی بیداری مردم را بهترین محافظ دروازه انتخابات خواند و تاکید کرد: مسئولیت شما این است که مسئله بیدارسازی را از هماکنون آغاز کنید.
علمالهدی با تاکید بر لزوم هوشیاری در مواجه با فتنهها یادآور شد: نباید اینگونه شود که مانند فتنه 88 فتنه در خیابانها حاضر شود و بعد از آن ما به دفاع در مقابل آن برخیزیم بلکه باید از هماکنون بیدارسازی را به حدی برسانیم که درباره هر عنصر وابستهای که میخواهد وارد انتخابات شود روشنگری کنیم.
آیتالله علمالهدی گرایش به قدرتطلبی را زمینهساز فتنهگری افراد دانست و خاطر نشان کرد: هر کسی که گرایش قدرتطلبی در او وجود داشته باشد اگر امروز فتنهگر نباشد در آینده به استخدام فتنه در خواهد آمد و عامل به فعلیت رسیدن فتنه خواهد شد.
امام جمعه مشهد با اشاره به فتنه 88 آمریکا و اسرائیل را طراح این فتنه عنوان و افزود: آن کسانی که فتنه را به فعلیت رساندند افراد قدرتطلب بودند که فکر میکردند از این بستر میتوانند استفاده کنند.
وی با اشاره به صحبتهای خود با برخی از کسانی که قصد تطهیر فتنه را در هفتههای گذشته داشتند ادامه داد: من به برخی از این افراد گفتم شما فکر میکنید آیا میتوان این افراد را که 17 بیانیه صادر کردند مفتون خواند و گفت که آنها گول خوردهاند؟ این افراد بستر فتنه شدند.
علمالهدی همچنین اضافه کرد: مسیر حرکت به سمت قدرتطلبی باعث شد فتنه به این افراد دستاندازی کند و جریان فتنه و انحراف جریانی است که هیچ کس راه بازگشت از آن نخواهد داشت.
آیتالله علمالهدی با اشاره به برخی جریانهای حاضر در عرصه سیاسی کشور خاطر نشان کرد: این افرادی که هماکنون در نیمه راه فتنه هستند اگر راه خود را ادامه دهند امیدی به بازگشت آنها نیست.
سلام و خسته نباشيد به همه بروبچه هاي حزب اللهي
همين اول يک انتقاد بزرگ دارم که چرا مخاطبان به سايت خبرگزاري دانشجو نظر نمي دهند.
اين مطلب به نظر بنده بهترين مطلبي بود که در اين اواخر مطالعه کردم و روشن شدم.
خدا حفظ کند حاجي علم الهدي را خلي عالي شرايط را تبيين کرده اند.
يا علي
همين اول يک انتقاد بزرگ دارم که چرا مخاطبان به سايت خبرگزاري دانشجو نظر نمي دهند.
اين مطلب به نظر بنده بهترين مطلبي بود که در اين اواخر مطالعه کردم و روشن شدم.
خدا حفظ کند حاجي علم الهدي را خلي عالي شرايط را تبيين کرده اند.
يا علي