به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار کرد: افزایش ظرفیت رشته شغل تحصیلی این دانشگاه با همکاری صاحبان حرفه ها ، کارخانه ها، واحدهای صنعتی و تولیدی و اصناف انجام خواهد شد.
وی افزود: اکنون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور دارای یکهزار و 100 رشته شغلی تحصیلی با 700 هزار دانشجو است که در 900 مرکز در استانهای مختلف کشور مشغول کسب دانش و مهارت لازم هستند که 400 مرکز آن در جوار کارخانه ها و واحدهای صنعتی قرار دارند.
پورعباس بیان کرد: برای توسعه و گسترش دانش توام با مهارت، گام های بزرگی مانند نظام آموزش های مهارتی ، صلاحیت حرفه ای و احراز شغل برداشته شده است.
وی گفت : تلاش برای استقرار نظام مهارتی در کشور از سال 74 آغاز شده است که از مهر 91 به صورت رسمی فعالیت در قالب دانشگاه یاد شده اجرایی شد.
این مقام مسئول افزود: بیشتر شغل های تحصیلی این دانشگاه دربخش صنایع مانند برق، مکانیک، جوشکاری تخصصی، قطعه سازی، بخش کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر مانند گردشگری، هتل داری، موسیقی، نقاشی، حج و زیارت، اوقاف، مهارت های قرآنی و خبرنگاری است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار کرد: دولت در فعالیت های یاد شده نقش حاکمیتی نظارت، کنترل، هدایت و گسترش را برعهده دارد و بیشتر فعالیت ها با همکاری بخش خصوصی درحال انجام است.
پور عباس بیان کرد: اکنون نظام آموزش عالی کشور در بخش نظری ˈ آکادمیکˈ با هدف تولید علم و فناوری افراد را تربیت می کند و در بخش دوم نظام آموزش مهارتی با هدف تولید بیشتر کار می کند تا دانش آموخته با توجه به بازار کار و تخصص لازم جذب شده و افراد دانش آموخته نظری با گذراندن یک دوره مهارتی بهتر می توانند جذب بازار کار شوند.