مهدی ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار علمی خبرگزاری «دانشجو»، با اشاره به هزینه های زمانی و مالی صرف شده برای ادغام دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران گفت: هزینه های جدی برای یکی شدن این دو دانشگاه صرف شده است، به طوری که برخی املاک آنها فروخته و برخی نیز خریداری شده است، جدا شدن این دو دانشگاه نیازمند سنجیدن تمام جوانب است، با این شرایط چند نفر از این موقعیت سود می برند؟
مسئولان گفتند سکوت کنید
وی تصریح کرد: حدود سه سال پیش که موضوع ادغام شدن دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران مطرح شد، مسئولان این اقدام را از بُعد پژوهشی، علمی، درمانی و بهداشتی کارشناسی شده دانستند و سکوت ما را خواستار شدند در حالی که این اقدام شتابزده، میان دانشجویان این دو دانشگاه به خصوص دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران تنش ایجاد کرد.
تفاوت ورودی های 90 و 91 !
مسئول بسیج دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به گفته محمد حسن طریقت منفرد، وزیر بهداشت مبنی بر« یک ورودی مشترک در سال 91 داریم»، تصریح کرد: ورودی های مشترک سال 91 فقط برای دانشکده پزشکی ایجاد شد اما بقیه دانشکده ها در سال های 90 و 91 مشترک هستند، کسی که این انفصال را کارشناسی شده می داند باید از تفاوت این دو نیز آگاه باشد.
انفصال باعث اختصاص بودجه به مراکز بهداشتی و درمانی می شود
ابراهیمی با بیان اینکه از زمان این ادغام تاکنون مراکز بهداشتی و درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفته بود، گفت: این دانشگاه به دلیل هزینه بر شدن این مراکز قادر به مدیریت جامع نبود، از طرفی این انتزاع اختصاص بودجه را برای مدیریت مراکز بهداشتی و درمانی تامین می کند.
هماهنگ شدن دانشجویان علوم پزشکی یکی از مشکلات است
وی ادامه داد: هماهنگ شدن دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با دوره های کارورزی و پرستاری که در بیمارستان ها گذرانده اند یکی از مشکلات این طرح است.
کمرنگ شدن درخواست «ایرانی» ها با گذر زمان
مسئول بسیج دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که میزان درخواست های دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تا چه میزان در احیا شدن این دانشگاه موثر بوده است، گفت: پی گیری های این دو قشر به دلیل حفظ جایگاه و عِرق به محل تحصیلی شان امری منطقی است اما درخواست های آنها با گذر زمان در مقایسه با سه سال پیش کمتر شده است.
آیا دولت یازدهم موافق احیای «ایران» است؟!
ابراهیمی انتزاع دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران در ماه های آخر دولت دهم را جای شگفتی دانست و گفت: آغاز تحصیلی دانشجویان در دانشگاه احیا شده علوم پزشکی ایران در مهر ماه 92 اجرایی می شود و با توجه به تغییر دولت در مرداد ماه و پایان یافتن خدمت وزیر بهداشت، آیا شورای گسترش دولت بعدی با اجرای این طرح موافقت می کند؟
دانشگاه های علوم پزشکی ایران و تهران که سه سال پیش به دستور مرضیه وحید دستجردی وزیر اسبق بهداشت ادغام شده بود، محمد حسن طریقت منفرد، وزیر بهداشت در 18 ام فروردین جاری دستور انفصال این دو دانشگاه را صادر کرد.