به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالعلیزاده که علاوه بر فیلمسازی، ازجمله نویسندگان، منتقدان و پژوهشگران برجسته سینما و تئاتر کشور است، درباره چگونگی تولید این برنامه گفتوگو محور گفت: «این برنامه با هدف مکانتبخشی و هویتسازی برای فضاهای شهری، از طریق ایجاد ارزش افزوده معنوی با معرفی هنرمندان، فرهیختگان، نخبگان و... ساخته میشود.»
این کارشناس رسانه با یادآوری ظرفیت قصه زندگی افراد به عنوان بهترین محمل انتقال مهارت زندگی گفت: «در این برنامه سعی داریم مشخصات و مختصات سبک زندگی ایرانی را با طرح قصه تجربیات زندگی واقعی نخبگان جامعه ترسیم کنیم. بر این اساس در مهمترین بخش این برنامه، هر شب یک میهمان هنرمند درگفتوگویی صمیمانه، همراه با اعضای خانواده خود به تشریح تجربیات و موفقیتهایشان در زندگی میپردازند، در این شبنشینی، روابط خانوادگی، اهمیت صله رحم، نقش خانواده در موفقیت هنرمندان بررسی میشود و ریشههای فرهنگی ایرانی واکاوی میشود.»
وی همچنین بررسی ارائه توجیه اقتصادی برای خرید آثار هنری را از دیگر اهداف برنامه برشمرد و افزود: «بسیاری افراد نمیدانند با هزینهکرد حداقلی میتوانند آثار هنری نفیسی را تهیه کنند که امضای اساتید را به همراه دارد.»
عبدالعلیزاده پیش از این تهیهکنندگی و کارگردانی برنامههای موضوعی تلویزیونی و مستندهای فرهنگی و ویدئوکلیپهای متعدد را در پرونده حرفهای خود دارد. وی همچنین سردبیری نشریات تخصصی بسیاری را در حوزه فرهنگ و هنر ازجمله سردبیری مجله سینما، مدیریت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری مهر و روزنامه تهران امروز را برعهده داشته است. عبدالعلیزاده مولف سند چشمانداز تئاتر، کتاب ردپای سینما در 35 کشور جهان و نخستین سالنامه تئاتر ایران است.
این برنامه به تهیهکنندگی عباس عبدالعلیزاده و کارگردانی علیاکبر عبدالعلی زاده در 60قسمت 60دقیقهای هر شب از رسانه ملی روی آنتن میرود.