امام جمعه موقت قوچان گفت: مصوبه 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی که در سال84 پیرامون توسعه عفاف و حجاب با حضور 26 سازمان و نهاد به تصویب رسیده نباید به فراموشی سپرده شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجتالاسلام وطنخواه ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه شهرستان قوچان با اشاره به این مطلب که باید از لحظهلحظه ماه رمضان استفاده کرد، بیان داشت: ماه رمضان ماهی است که مؤمنین، مؤمنات و روزهداران به ضیافت الهی فراخوانده شدند و خداوند تبارک و تعالی برای آنان عظمت و کرامت قائل شده است.
وی افزود: در هنگام افطار منادی ندا میدهد که خداوند از تقصیر هزاران انسان گذشته و آنان را از آتش دوزخ آزاد میکند که درشب و روز جمعه منادی این ندا را در هر لحظه و ساعت سر میدهد.
حجت السلام وطنخواه با بیان این مطلب که پیامبر گرامی اسلام فضیلت این ماه را بیشتر از دیگر ماهها دانستهاند یادآور شد: فرصت ماه رمضان مانند یک ابر به سرعت از روی سر انسان عبور پس باید برای لحظهلحظه آن برنامه ریزی و کمال استفاده را از تمام ظرفیتهای موجودش کرد.
وی حضوردر ماه رمضان را موقعیت گرانبهائی برشمرد و گفت: بستن در گناه به روی خود و چشم پوشی از گناه بهترین عمل در ماه مبارک رمضان است.
امام جمعه موقت قوچان با اشاره به سخن امام صادق(ع) که بهترین جهاد را روزه گرفتن در روزهای گرم دانستهاند، خاطرنشان کرد: نفسکشیدن فرد روزهدار ذکر و یادخدا بوده و عملش مورد قبول درگاه الهی قرار میگیرد و روزهدار باید برای فراخوانی خود به این ضیافت الهی شکرگذار خداوند باشد.
وی حفظ حرمت این ماه را بر همگان واجب دانست و افزود: هنگام گرفتن روزه فقط از خوردن و آشامیدن جلوگیری نمینیم بلکه باید تمام اعضا و جوارح آدمی روزهدار باشد و روزمان با دیگر روزها متفاوت جلوه کند.
وطن خواه تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام دستورالعملهائی برای ماه رمضان قرار دادهاند که توفیق دعا، تلاوت قرآن و توجه به محرمان و گرفتن دست نیازمندان از جمله آنهاست.
وی اضافه کرد: توفیق دست بردعا داشتن، تلاوت قرآن و توجه به محرمان و نیازمندان برای ایجاد یک تحول و انقلاب درونی در انسان بوده که هدف اصلی آن رسیدن به تقوای الهی است.
فلسلفه روزهگرفتن، درک درد و رنج محرومان و نیازمندان است
امام جمعه موقت قوچان با بیان این مطلب که سفرههای افطار باید ساده برپا شود، گفت: یکی از فلسفههای روزه گرفتن درک درد و رنج محرومان و نیازمندان با احساس نیاز، تشنگی و گرسنگی است.
وی ادامه داد: فرد روزهدار باید زبان خود را از دروغ، فحاشی، دشنام، بدگوئی و غیبت نگاه داشته و دیده خود را از حرام بپوشاند و رعایت نکردن هرکدام از اینها از ارزش روزه میکاهد.
حجت الاسلام وطنخواه تاکید کرد: تقوا و پاکی از آلودگیها فلسفه اصلی روزهداری است و روزه دار باید با خضوع و خشوع و بدون چون و چرا دستورات الهی را اجرا کند.
وی در خطبههای دوم نماز جمعه با اشاره به فرمان رضاخان در مورد کشف حجاب و تحصن مردم در مسجد گوهرشاد مشهد گفت: یکی از سنتهای زشت و ناپسند در ایران رواج کشف حجاب است که ملت متدین ایران در برابر این توطئه و هجمه فرهنگی قیام کردند.
امام جمعه موقت قوچان بیان کرد: مصوبه 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی که در سال84 پیرامون توسعه عفاف و حجاب با حضور 26 سازمان و نهاد به تصویب رسیده نباید به فراموشی سپرده شود.
وی ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی از 26 سازمان و نهاد اجراکننده این مصوبه باید بخواهند که آیا به وظیفه خود عمل کردهاند یا نه و میتوان جواب خون شهدا را داد.
حجت الاسلام وطن خواه دفاع از حجاب و عفاف را وظیفه همه آحاد مردم و مسئولین دانسته و بیان داشت: ریشه بسیاری از مشکلات از خانواده آغاز شده پس مادران باید دختران خود را از کوچکی با ضرورت دین یعنی عفاف و حجاب آشنا کنند.
وی گفت: وقتی در گذشته به رئیس دانشگاه آزادی گفتیم که دانشجویان را بیشتر در مورد رعایت عفاف و حجاب کنترل کنیم در جواب گفت: که در برههای این کار را انجام دادیم ولی بسیاری از خانوادهها مانع انجام این کار شدند.
امام جمعه موقت قوچان با اشاره به این موضوع که حجاب یک ارزش معنوی و اصل دین است، گفت: باید به کسانی که پایبند رعایت عفاف و حجاب نیستند بگوئیم بی حجابی فرهنگ غربی و طاغتوتی است که در اسلام جائی ندارد.
لازم به ذکر است که راهپیمائی روز ملی عفاف و حجاب در شهرستان قوچان برگزار نشد.