انگور میوه ای است که خداوند خوردن آن را برای رفع غم و غصه توصیه کرده است و برای کم خونی نیز مفید است.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، انگور سموم بدن را دفع می کند و دارای مواد معدنی و ویتامین های آ، ب و ث است، همچنین مقدار زیادی تانن، آهک، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ید، منگنز، آلبومن و مواد قندی است که مواد قندی آن برای تشکیل سرم خون فوق العاده مفید است.
انگور میوه ای شفا بخش و مقوی و برای کسانی که تازه عمل جراحی کرده اند بسیار مناسب است، نیروی عضلانی و جسمانی بدن را تقویت می کند و مواد اکتیویته آن مانع سقط جنین می شود، همچنین منگنز موجود در انگور پوست را روشن، زیبا و شاداب می کند.
انگور سیاه یا قرمز مفیدتر از سایر انگورها است و به دلیل دارا بودن آهن زیاد، خوردن آن به مادران شیرده و خانم های باردار توصیه می شود، کسانی که دچار مسمومیت، سوء تغذیه و سوء هاضمه می شوند برای بهبودی خود باید انگور بخورند، علاوه بر این خوردن انگور با پوست و هسته در ناشتا باعث بهبودی یبوست می شود.
خاصیت درمانی و دارویی انگور باعث شده به این میوه داروخانه گفته شود.
آب انگور خاصیت شفا بخشی دارد و به کسانی که به فشار اعصاب، سنگ کلیه، روماتیسم و کم خونی مبتلا هستند نوشدین روزانه 3 لیوان کوچک از آن توصیه می شود.
فواید کشمش
انگور وقتی خشک می شود تبدیل به کشمش یعنی یک ماده که دارای مواد مغذی و آلی فراونی است، می شود؛ این ماده یک شیرینی مقوی طبیعی و سالم برای رشد و سلامتی کودکان محسوب می شود.
سرکه که یکی دیگر از محصولات انگور است از بین برنده انگل های معده و باعث رقیق شدن خون می شود، از چاشنی های مورد علاقه پیامبران است و ذهن را روشن و باعث زیاد شدن عقل، از بین رفتن عطش، حرارت، التهاب معده و اسهال می شود.
رسول اکرم (ص)می فرماید: «از غم و غصه به خداوند تبارک و تعالی شکایت کردم، خداوند فرمود انگور بخور زیرا انگور غصه را از بین می برد(1)».