به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام فروتن روز گذشته در مراسم نقد و بررسی فیلم دهلیز در جمع دانشجویان دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: این فیلم سرشاز از امید و زیبایی است و در راستای ارزشهای انسانی حرکت میکند.
وی با اشاره به اینکه دهلیز به معنای گذر از تاریکی و رسیدن به نور است، ادامه داد: در حال حاضر جامعه نیازمند گذشت و مهربانی است؛ بنابراین ساخت چنین فیلمهایی لازم است.
این پژوهشگر رسانه با تاکید بر اینکه مسئله قصاص خط قرمز نیست، تصریح کرد: روحانیت با آغوش باز از ساختن چنین فیلمهایی و همچنین از ساختن فیلمهایی با مضمون روحانیت استقبال میکند.
فروتن در خصوص سینمای ملی تصریح کرد: منظور از سینمای ملی این است که در راستای هویت ملی و ایرانی باشد و بیانگر فرهنگ ایرانی باشد.
وی افزود: باید توجه شود در فیلمها هویتمان بدون هیچ تحریفی به دنیا عرضه شود و همان طور که دیگر کشورها با زبان هنر و فیلم به ارائه محصولات و فرهنگهای خود میپردازنند؛ بنابراین فیلم سازان ایرانی نیز باید همین رویه را در پیش گیرند.
این پژوهشگر رسانه تاکید کرد: نباید در فیلمها طوری نمایش دهیم که فرهنگ و باورهای غربی بین کودکان و جوانان ایرانی رواج یابد؛ بلکه میتوانیم نمادها و باورهای خود در فیلمها به کار بریم.
حجت الاسلام فروتن ادامه داد: نباید از رسانه و بخصوص رسانه ملی در راستای گسترش و ترویج نمادهای غربی بهره بریم و با توجه به اینکه ایران دارای فرهنگی غنی است، میتوان از فرهنگ خودی سود برد.
وی گفت: با توجه به اینکه دنیا در حال پیشرفت است و هر روز مسائل جدیدی رخ میدهد؛ بنابراین دین ما نیز باید نفوذ یابد؛ بنابراین روحانیون از تریبون رسانه برای تبلیغ و ترویج مبانی دینی بهره میبرند.