به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، اکباتان روز گذشته در نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان که با موضوع تبیین انرژی هسته ای از جنبه علمی توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار شد، بیان داشت: دستیابی ایران به علوم نوین تنها با دستیابی به انرژی هسته ای محقق می شود و با این حال ابتدا باید از انرژی هسته ای شروع کنیم سپس به سمت دستیابی به انرژی های زیر هسته ای برویم.
وی با طرح سوال مبنی بر اینکه آیا در حال حاضر غنی سازی 20 درصد و رآکتور هسته ای آب سنگین نیاز کشورمان هستند، ادامه داد: شکی نیست که باید غنی سازی را ادامه دهیم؛ اما باید به گونه ای عمل کنیم که مخالفان در دنیا به اقتصاد و استقلال کشورمان آسیب نزنند.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان نگهداری پسماندهای هسته ای و هزینه بر بودن دستیابی به انرژی هسته ای را از معضلات دستیابی به این دانشگاه دانست و گفت: معضل دیگری که در کشور ما وجود دارد این است که در ایران به اندازه کافی معادن اورانیوم نداریم و در آینده باید سوخت را هم وارد کنیم؛ اما تمام این مسائل نمی تواند باعث شوند که ما به غنی سازی ادامه دهیم.
سپهوند خاطرنشان کرد: بر اساس قراردادهای رژیم طاغوت قرار بوده است که تا سال 75 حدود 20 رآکتور هسته ای در کشور ساخته شود؛ اما نه تنها که این قراردادها عملی نشده اند، ما امروز برای ساخت یک رآکتور هم با کارشکنی ها و مانع تراشی های غرب مواجه هستیم.
وی گفت: بیش از 30 سال است که کشورمان از نعمت استقلال سیاسی سیاسی بهره مند شده است و در این مدت نیز کاملا تحت کنترل بوده ایم و امروز هم غربی ها علاقه ندارند که ایران به دانش هسته ای دسترسی داشته باشد؛ با این حال ما نباید بهانه دست آنها بدهیم.