محمد موسوی نسب در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» گفت: هفته نامه دانشجویی «تب» دربرگیرنده موضوع سیاسی و اجتماعی است که به همت دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به چاپ می رسد.
وی ادامه داد: درگذشته قطع صفحات نشریه بزرگتر بود اما از چند شماره قبلی ابعاد نشریه کوچکتر شده است در زمینه محتوای نشریه «تب» هیچ مشکلی نداریم اما کیفیت چاپ بسیار پایین است و به لحاظ مالی کاملا در مذیقه هستیم.
موسوی نسب اظهار داشت: بخشی از هزینه های مربوط به نشریه از جیب دانشجویان، بخشی به همت بسیج و بخشی هم از سوی دانشگاه تامین می شود که البته به علت تعدد نشریات دانشجویی در دانشگاه ما هزینه ی دریافتی از مسئولین بسیار کم است و به همین خاطر در نهایت بازهم به مشکلاتی برمی خوریم.
وی افزود: البته گاهی اوقات هم به دلیل مشکلات مالی نشریه تب با تاخیر به چاپ می رسد و طبیعا این مسئله به محتویات نشریه آسیب می رساند.
سردبیر نشریه تب در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نیست نشریات دانشجویی به سمت الکترونیکی شدن پیش روند؟ عنوان کرد: طبیعا برای الکترویکی کردن نشریات دانشجویی در درجه اول باید مخاطب را درنظر گرفت. مخاطبان و هدف اصلی نشریه تب دانشجویان هستند و ما به واسطه نشریات مکتوب می توانیم با آن ها ارتباط رودررو داشته باشیم. برخی از دانشجویان دانشگاه ما حتی راغب نیستند سایت های خبری را چک کنند و خیلی در فضای مجازی نمی چرخند به همین دلیل بعید می دانم نشریات الکترونیک در دانشگاه ما با استقبال روبرو شود.
موسوی نسب گفت: به هرحال باتوجه به گرانی ها و هزینه های کاغذ و چاپ بهتر است نشریات دانشجویی الکترونیک شوند اما چون مخاطبان دانشجویان هستند باید این مسئله رو هم درنظر گرفت که با الکترونیکی شدن نشریه از تعداد مخاطبان کم خواهد شد. از طرفی دیگر چون نشریه ما سیاسی است طبیعا اگر مکتوب باشد محتوا بهتر منتقل می شود.