به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حاج حسین یکتا روز گذشته در نشست تداوم راهیان نور بسیج دانشجویی استان یزد در حسینیه ثارالله یزد با اشاره به فضای معنوی اردوهای راهیان نور سال گذشته بیان داشت: همانطور که دیدید در ایام تعطیل و سفر راهیان نور میهمانی در میهمانی بود؛ زیرا که میهمانی حضرت زهرا(س) و شهدا و همچنین دغدغه سال نو را داشتیم و این ها حال و هوایی متفاوت نسبت به سال ها گذشته در ما ایجاد کرده بود.
وی افزود: زیباترین و بزرگترین حرف ها را شهدا در این اردوها به ما می زنند و ما نیز باید بدانیم که در این سفرها در میهمانی آنها بارهای خود را بسته ایم تا بتوانیم وضعیت خود را پیدا کنیم.
رئیس بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا(عج) ادامه داد: آخر تیپ زدن شهدا بودند که با تیپ هایی خدایی و خاکی با خدا صحبت کرده و یوسف زهرا(س) نیز به آنها نگاه کرد و در جاهایی همچون شلمچه تعداد زیادی از آنها خوابیدند.
یکتا خاطرنشان کرد: تک تک شما دانشجویان و زائران راهیان نور در این مناطق روی شانه های شهدا بودید و علامت و مارک شهید به شما زده شد و در طایفه و فامیل نمونه شدید و از این طریق آبرو برای خود خریده و با افتخار گفتید که ما عید به دیدار شهدا رفتیم.
وی تصریح کرد: شهدا برای شما آبروداری کردند؛ ولی آیا شما نیز از این سفر که بازگشتید، کاری کردید که با جلوگیری از یک گناه در دانشگاه از سیلی خوردن حضرت زهرا(س) جلوگیری کنید.
رئیس بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا(عج) گفت: آیا به کنار شهدای گمنام دانشگاه ها می روید و برای آنها برادر و خواهر می شوید و یا اینکه بی توجه از کنار آنها می گذرید.
یکتا تصریح کرد: آیا در سفر راهیان نور دوست صادق پیدا کردید که وسط میدان گناه دستتان را بگیرد و از گناه شما جلوگیری کند.
این یادگار دوران هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ما همینطور و سطحی به شهدا گفتیم که دوستشان داریم و آنها ما را به اردوی راهیان نور دعوت کردند؛ ولی اگر به راستی به آنها بگوییم که دوستشان داریم، حتما ما را به شهادت نزدیک خواهند کرد.
وی تصریح کرد: امروز خیلی دینداری سخت شده و جنگ تن به تن و چهره به چهره صورت گرفته و هرکدام از ما در معرض این جنگ قرار داریم؛ اما باید ببینیم که چه کسانی پایه شهدا هستند و در راستای مقابله با دشمنان گام برمی دارند.
رئیس بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا(عج) خاطرنشان کرد: عالم شلوغ شده و باید مراقب خود باشیم تا از بهشت بازگردانده نشویم و حال و هوای آنجا را داشته باشیم و در قرار ملاقات با شهدا بمانیم و به حکمت حضور خود در راهیان نور و غربت امام عصر(عج) و فرزند حضرت زهرا(س) فکر کنیم.
یکتا تصریح کرد: هرکسی به فهم و درک خود و در جنگ نرم به «بله» خود پشت کند به خدا در زندگی اش کتک می خورد؛ زیرا که شهدا شما را جمع کردند و نگذاشتند آبروی شما برود.
وی بیان داشت: هر گناهی در دانشگاه به پای شما نیز نوشته می شود زیرا که شما می توانید با کار در سطح دانشگاه بر اساس بیعتی که با شهدا داشتید، از این گناهان جلوگیری کنید.
رئیس بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا(عج) افزود: امروز یک جنگ تمام عیار شروع شده و دخل همه نیز آمده و تصرف عقول و قلوب توسط دشمن در حال صورت گرفتن است و آنها نیز به کمتر از نابودی تمام و کمال ما راضی نیستند که در این سیل می خواهند همه ما را با خود ببرند؛ اما شما باید دست در دست شهدا داده و خود را نگه داریم.
یکتا تصریح کرد: آیا مقام عظمای ولایت به واسطه ایجاد تمدن نوین اسلامی از ما چه می خواهد و امروز مکان بررسی تلفات جنگ و اتاق جنگ ما کجاست که این تکلیف فردی ماست تا اینها را بررسی کرده و برای خود و دانشگاه برنامه ریزی کنیم و از دوستانی که به سوی گناه می روند، جلوگیری کنیم.
وی در پایان گفت: در لحظات سخت جنگ اکبر و جنگ نرم هستیم که باید دست به دست هم داده و برای این جنگ دانشگاه، دانشجویان و خود را آماده کنیم و افرادی همچون باکری و صیاد تربیت کنیم.