رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در اجرای طرح هدفمندی یارانهها مردم نباید نگران سلامت و درمان باشند.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، قاسم جان بابایی امروز در نخستین نشست تخصصی و هماندیشی شورای مشاوران و مسئولان امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور بیان داشت: سیستم خدماترسانی در دانشگاه علوم پزشکی باید آمادگی داشته باشد تا مردم از 15 اردیبهشت ماه بسته حمایتی دولت در بحث بهداشت و درمان را اجرا کنند.
وی، تحول نظام سلامت در کشور را گامی برای حل مشکلات بهداشتی و درمانی جامعه دانست و تصریح کرد: تجاری شدن سیستم بهداشت و درمان سبب شد تا مردم برای درمان، پرداخت از جیب داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در اجرای هدفمندی یارانهها مقرر شد تا 10 درصد اعتبار که بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان میشود به وزارت بهداشت و بیمهها اختصاص داده شود، تصریح کرد: با این اعتبار اختصاص داده شده افرادی که بیمه نیستند از جمله حاشیهنشینان شهرها، بیمه میشوند.
جان بابایی با اشاره به اجرای برنامه پزشک خانواده در استانهای مازندران و فارس خاطرنشان کرد: افرادی که زیر پوشش پزشک خانواده قرار دارند، در مراجعه به بیمارستانها پنج درصد هزینه را پرداخت میکنند.
وی ادامه داد: تهیه ملزومات پزشکی در بیمارستان و رایگان شدن زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی از دیگر مواردی است که در بسته تحول سلامت مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه هزینههایی که مجلس در اختیار دولت قرار داد همه مردم باید از آن سود ببرند، بیان داشت: در اجرای طرح هدفمندی یارانهها مردم نباید نگران سلامت و درمان باشند.
جان بابایی با تاکید بر اینکه فضای خدماترسانی باید به نحو مطلوبی انجام شود، تصریح کرد: میزان رضایتمندی مردم از نظام اسلامی را خدماترسانی ما مسئولان رقم میزند.