به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مقدار کم این ماده در بدن موجب تهوع، سرگیجه و خستگی زیاد در بدن میشود و مقدار زیاد آن هم باعث میشود قلب سریعتر کار کند و نمک تقریبا در تمام مواد غذایی حتی شیرینی جات نیز وجود دارد.
بررسیها نشان میدهند پزشکان توصیه میکنند نمک را بیش از 2300 میلی گرم در روز نباید مصرف کرد و این میزان در یک قاشق چای خوری موجود است، سیاه پوستان و کسانی که فشار خون بالایی دارند و کسانی که دوره میانسالی را میگذرانند باید این مقدار را به 1500 میلی گرم در روز کاهش دهند اما افراد مجاز تقریبا دو برابر این مقدار نمک مصرف میکنند.
برای کاهش سدیم در غذاها باید مصرف غذاهایی مانند سوسیس و کالباس را به حداقل رساند و از اسنکهای پر نمک و چیپس و پفک اجتناب کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران