قربانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، با اشاره به هزینه چهار میلیارد تومانی طبخ غذا در دانشگاه لرستان گفت: 10 درصد از این اعتبار توسط دانشجویان، 30 درصد توسط صندوق رفاه وزارت علوم و 60 درصد مابقی از محل اعتبارات دانشگاه لرستان تامین می شود.
وی با بیان اینکه هر هفته 25 هزار پرس شام و ناهار و بالغ بر 6000 وعده صبحانه در بین دانشجویان دانشگاه لرستان توزیع می شود، افزود: سه نوع نرخ غذایی مخصوص غداهای کم هزینه با مبلغ 450 تومان، متوسط 630 تومان و پرهزینه 770 تومان توسط صندوق رفاه وزارت علوم به دانشگاه لرستان ابلاغ شده است که در واقع این ارقام یک دهم کل هزینه ای است که برای هر وعده غذایی تهیه می شود.
مدیر اداره تغذیه دانشگاه لرستان گفت: در سبد غذایی دانشجویان دانشگاه لرستان بر خلاف دیگر دانشگاه ها به صورت روزانه انواع دسر شامل میوه، دوغ، ترشی و ماست توزیع می شود و این در حالی است که هزینه ای که دانشجو بابت غذا پرداخت می کنند تنها معادل هزینه دوغی است که توزیع می شود.
قربانی هزینه تمام شده برای تهیه هر پرس غذا در دانشگاه لرستان را بین 4600 تا 6000 هزار تومان عنوان کرد و بیان داشت: البته به این هزینه باید بین 600 تا 700 تومان که برای تهیه دسر هزینه می شود را اضافه کرد.
وی با بیان اینکه در هیچ دانشگاهی به غیر از دانشگاه لرستان به دانشجویان شبانه سرانه دانشجویی اختصاص نمی یابد، افزود: قیمت شام دانشجویان شبانه 1400 تومان و هزینه ناهار آنها با دانشجویان روزانه یکسان است.
مدیر اداره تغذیه دانشگاه لرستان گفت: دانشگاه لرستان به مانند دانشگاه های ایلام، کرمانشاه، کردستان و همدان جزو دانشگاه های استانهای محروم محسوب می شود و هزینه غذای دانشجویی در این دانشگاه ها نسبت به غذای دانشگاه های واقع در استانهای برخوردار کمتر است و با این حال امیدواریم که در فاز دوم هدفمندی یارانه ها شاهد افزایش بیش از اندازه مبلغ غذای دانشجویی در دانشگاه لرستان نباشیم.
قربانی با بیان اینکه علی رغم اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها تاکنون هیچ برنامه ای برای افزایش سرانه دانشجویی از طریق صندوق رفاه وزارت علوم اعلام نشده است، تصریح کرد: هر ساله قیمت ها با 20 درصد افزایش مواجه بوده است و امسال نیز بعید بنظر می رسد که با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها این میزان افزایش یابد.
هزینه ایاب و ذهاب دانشجویان تا پایان سال تحصیلی ثابت باقی می ماند
وی که مسئولیت اتوماسیون نقلیه دانشگاه لرستان را نیز بر عهده دارد در خصوص افزایش نرخ ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان نیز بیان داشت: علی رغم پیگیری شرکت اتوبوسرانی طرف قرار داد با دانشگاه لرستان برای افزایش کرایه و با توجه به افزایش قیمت سوخت، کرایه ها تا پایان سال تحصیلی تغییری نمی کند.
مدیر اداره تغذیه دانشگاه لرستان ادامه داد: بنابر قرار داد موجود، شرکت طرف قرار داد باید تا پایان سال تحصیلی بر اساس نرخ کرایه ای که در قرار داد آمده است از دانشجویان هزینه دریافت کند.
قربانی گفت: به طور ماهانه بالغ بر 65 میلیون تومان برای ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان هزینه می شود.