محسن روشن پژوه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: سازمان بهزیستی کشور در سال گذشته برای پیشگیری و درمان اعتیاد با توجه به عملکرد و تحلیل وضعیتی که از اعتبار سازمان بدست آورد، برنامههای عملیاتی طراحی کرد که طی آن با توجه به گروه مخاطبان، جنسیتها، سنین مختلف و گروههای اولیه و ثانویه اقداماتی خاص برنامهریزی شده است.
مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی ادامه داد: سازمان بهزیستی در نظر دارد با توجه به نتایج ارزشیابی، برنامههای گذشته خود را کیفی سازی کند تا بتواند آن را در حاشیه شهرها، محلات روستایی و شهری، مهد کودک ها و محیطهای کار اجرا نماید.
وی در ادامه با اشاره به بحث پیشگیری از اعتیاد در گروههای ثانویه تصریح کرد: اجرای طرح پیشگیری در خانوادههایی که فرد معتاد دارند و برنامهریزی برای گروه های خاص نظیر دانشجویان، روحانیون، اصحاب رسانه، سربازان و مربیان مدارس میتواند در کاهش پیشگیری از اعتیاد نقش مهمی را ایفا کند.
روشن پژوه خاطرنشان کرد: برنامههای آموزشی در قالب نرم افزار و کتابچه برای این افراد در نظر گرفته شده که این امر با کمک گرفتن از کارشناسان مرتبط در این حوزهها محقق خواهد شد.