عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت: در راستای ایجاد دانشگاه اسلامی، دانشگاه لرستان باید در مسیر مقدمهسازی تمدن اسلامی حرکت کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، ثواقب امروز در نشست شورای راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه لرستان که با موضوع بررسی برنامه های پیشنهادی برای آینده دانشگاه برگزار شد، بیان داشت: باید برنامه ریزی و تلاش برای ارتقای دانشگاه در راستای ایجاد دانشگاه اسلامی که مقدمه تمدن سازی اسلامی است در اولویت دانشگاه لرستان قرار بگیرد.
وی بر ضرورت تقویت پوندهای بین دانشگاهی بین دانشگاه لرستان و دیگر دانشگاه های داخلی و دانشگاه های خارج از کشور تاکید کرد و افزود: در این راستا باید واحد بین الملل دانشگاه فعال شود.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گسترش پیوند دانشگاه با جامعه و صنعت را ضروری دانست و گفت: این پیوند با فعال سازی پارکهای علم و فن آوری و شرکت های دانش بنیان محقق می شود و با تحقق آن می توانیم مدعی شویم که دانشگاه در راستای مدیریت جهادی و عزم ملی حرکت است.
ثواقب با بیان اینکه دانشگاه لرستان باید با سازماندهی جذب کمی و کیفی اعضای هیات علمی خود را به استانداردهای نسبت استاد به دانشجو نزدیک کند، ادامه داد: از بعد کیفی باید در جذب اساتید دقت نظر بیشتری صورت بگیرد.
وی در ادامه مطلوب سازی زیرساخت های لازم برای توسعه فیزیکی دانشگاه لرستان را یکی دیگر از نیازهای این دانشگاه دانست و بیان داشت: برای ارتقای سطح کیفی دانشگاه تجهیز آزمایشگاه ها، کارگاه ها و دیگر موارد موثر در ارتقای سطح کیفی دانشگاه باید در اولویت قرار بگیرند.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان با اشاره به خلاء موجود در خصوص انتشار نشریات علمی پژوهشی در دانشگاه گفت: باید از بومی گزینی در دانشگاه لرستان پرهیز شود؛ چرا که یکی از آسیب های بومی گزینه ای است که رقابت را از بین می برد.
ثواقب با تاکید بر اینکه در راستای تحقق مدیریت جهادی در دانشگاه لرستان باید از مدیرانی که دارای تعهد و تخصص هستند استفاده شود، تصریح کرد: باید مطلوب سازی فرهنگی با استفاده و بهره گیری از دیدگاه های اعضای هیات علمی محق شود.
وی بر ضرورت افزایش اختیارات دانشکده ها و پرهیز از تمرکز گرایی تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیت مدیریتی که در دانشکده ها وجود دارد، باید شرایطی بوجود بیاید که دانشکده بتوانند امورات و نیازمندی های خود را پیگیری کنند.