علی بیانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به بحث تهدید نسل و بحران جمعیتی بیان پیش رو گفت: بحث بحران جمعیتی و کنترل جمعیت در واقع یک رویکرد سیاسی است و شاید فراتر از بحث تشکلهای دانشجویی باشد و نتوان به صورت خاص و موردی به آن ورود کرد.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت ادامه داد: اما در بحث فرهنگسازی قطعا تشکلهای دانشجویی میتوانند از طریق برگزاری کرسیهای آزاداندیشی گامهای موثری را در اسین راستا بردارند و در این خصوص به عقیده من اگر بر روی مباحث دینی تمرکز کنیم و بحثهای ازدواج آسان را پیگیری کنیم میتواند بسیار موثر باشد.
وی افزود: فرهنگسازی ازدیاد نسل از طریق مباحث دینی میتواند جامعه را بیشتر به این سمت بخواند چرا که اغلب دلایلی که برای عدم این موضوعات آورده میشود بحث مخارج زندگی است که میتوانیم از طریق مباحث دینی و روحی آنها را به گونهای دیگر بیان کنیم.
بیانی در ادامه بیان داشت: اگرچه بحثهای اجتماعی یکی از دغدغههای اصلی و در اصل قابل قبول است اما پتانسیلی که بحثهای دینی دارد و همچنین از طریق برنامه ریزی برای کاهش طلاقهای بیش از حدی که متاسفانه آمارها امروز نشان میدهد از هر چهار ازدواج یکی یا دو ازدواج به طلاق ختم میشود ، میتواند راهگشا باشد و ورود تشکلهای دانشجویی نیز در این زمینه موثر است.
دبیر این تشکل دانشجویی تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز همواره به این موضوع تاکید داشتند و این دغدغه مطالبه ما نیز خواهد بود و حتی در کنار فرهنگسازی شاید تشکلهای دانشجویی بتوانند از طریق دعوت مسئولان در سیاستگذاریها نیز نقش داشته باشند.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت خاطر نشان کرد: در حال حاضر دفتر تحکیم وحدت طرحی را آغاز کرده در خصوص ترغیب جوانان به ازدواج و نیز فرزندآوری که امیدواریم تا پیش از آغاز ماه رمضان مطالعات آن به پایان برسد که قطعا از این طریق میتوانیم گامی موثر در این زمینه برداریم.