رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اتمام فاز صفر طرح کلان ملی سیستمهای حملونقل هوشمند درونشهری و برونشهری خبرداد و گفت: تیم اجرایی این طرح در حال تدوین سند ملی توسعه راهبردی فناوریهای سیستمهای حملونقل هوشمند کشور هستند.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا رهایی در جلسه کمیته راهبری طرح کلان ملی سیستمهای حملونقل هوشمند درونشهری و برونشهری، با بیان اینکه این طرح از پروژههای مصوب شورای علوم، تحقیقات و فناوری است، افزود: کاهش آلودگی هوا، روانسازی ترافیک، کاهش مدت زمان عبور و مرور خودروها و کاهش ترافیک از مزیتهای این طرح است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با بیان اینکه این طرح از یک سال و نیم پیش آغاز شده است، اظهار داشت: در اجرای این طرح کلان ملی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، پلیس راهبر ناجا، شرکت کنترل ترافیک و شهرداری تهران و شهرداریهای کلانشهرهای کشور همکاری میکنند.
وی از پایان یافتن فاز صفر این طرح خبر داد و یادآور شد: کمیته راهبری طرح کلان ملی سیستمهای حملونقل تاکنون 5 جلسه برگزار کرده و در این جلسه نیز پیشنهاد بودجه اجرای این طرح در سال 93 بررسی میشود.
رهایی، با تاکید بر اینکه در اجرای این طرح هماهنگی لازم با وزارت کشور، شهرداری کلانشهرها و پلیس برای ارزیابی فنی و پشتیبانی اجرای این طرح صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: تدوین سند ملی توسعه راهبردی فناوریهای سیستمهای حملونقل هوشمند کشور برنامه پیشروی تیم اجرایی این پروژه است. تدوین این سند موجب افزایش سطح کیفیت حملونقل و بهرهمندی از مکانیزمسازی شبکه حملونقل درون و برون شهری خواهد شد.
وی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را دانشگاه محوری طرح کلان ملی سیستمهای حملونقل هوشمند و دانشگاههای علم و صنعت، تربیت مدرس، تهران و صنعتی شریف را به عنوان دانشگاه های همکار این طرح معرفی کرد و یادآور شد: تاکنون 6 پایاننامه از طریق این طرح انجام شده است و 13 پایاننامه نیز در حال تدوین است.