به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، محسن رحمانی متخصص تغذیه گفت: عسل طبیعی از جمله مغذیترین محصولاتی است که سرشار از منیزیم، پتاسیم، کلسیم، آهن و برخی ویتامینها مانند انواع ویتامینهای گروه B است و به همین دلیل مصرف روزانهی آن توصیه میشود. وی افزود: برخی افراد به دلیل ترس از اضافه وزن سراغ عسل نمیروند اما یک باور نادرست است چرا که عسل، مناسبترین شیرینی برای افراد چاق و دارای اضافه وزن و حتی در حال رژیم است از طرفی مصرف مداوم و به اندازهی عسل به از بین بردن چربیهای بدن به ویژه چربیهای اطراف قلب بسیار کمک میکند و به همین دلیل در پیشگیری از بروز سکتههای قلبی نیز مؤثر است.وی اذعان داشت: درمانگران طب سنتی به افراد مبتلا به اضافه وزن توصیه میکند برای کاهش وزن این افراد هفتهای سه یا 4 بار شربت عسل و دارچین را مصرف کنند.
برخی مطالعات نشان دادهاند، افرادی که به مدت 30 روز از مخلوط عسل و دارچین استفاده کردهاند موفق شدهاند سطح مقاومت به انسولین بدن خود را کاهش دهند. 80درصد از مواد تشکیل دهنده عسل را گلوکز و فروکتوز تشکیل میدهد. گلوکز و فروکتوز عسل مانند دیگر شیرین کننده ها باعث افزایش قندخون نمیشوند. به این ترتیب حساسیت به انسولین کنترل میشود. هرچه حساسیت سلولها به انسولین بیشتر باشد کمتر امکان دارد که عارضه مقاومت به انسولین بروز کند. در این صورت بدن از کارایی بیشتری برای سوزاندن چربی برخوردار میشود.
طبق بررسیهای انجام شده مصرف یک قاشق غذاخوری عسل پیش از خواب در کنار یک رژیم غذایی سالم تاثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد. بررسیها نشان میدهد که مواد خوراکی حاوی مقادیر قابل توجهی قند فروکتوز مانند عسل علاوه بر آن که بنیه فرد را تقویت میکنند خاصیت چربیسوزی نیز دارند. به علاوه عسل مانند یک محرک سوختی کبد را وادار به تولید گلوکز میکند. این حجم از گلوکز مقدار قندخون را در مغز بالا نگه داشته و آن را وادار میکند که دستور آزاد شدن هورمونهای چربیسوز را به بدن مخابره کند.
منبع: جام نیوز