به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سرگرد "علی عباس کسانی" گفت: در عصر جدید بازی های رایانه ای یکی از سرگرم ترین برنامه ها به خصوص برای کودکان و نوجوانان در طول روز است .
وی افزود:. سرگرمی که ساعت ها کودکان و نوجوانان را نقابل صفحه نمایشگر نگه داشته و آنها را از دنیای واقیات دور کرده و غرق در عالم تخیلات می کند و می تواند در کنار محاسن آثار مخرب زیادی به همراه داشته باشد که جبران آن ها شاید برای همیشه ناممکن یا سخت باشد.
سرگرد کسانی در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه اکثر بازی های رایانه ای وارداتی و از کشورهای غربی که این بازی ها اهداف خاصی را دنبال می کنند و متأسفانه فعالیت ها و تولیدات داخلی به خوبی نتوانسته است جایگزین مناسبی برای مقابله با بازی های رایانه ای تولید سایر کشور ها باشد.
این مقام انتظامی در ادامه برنامه به آسیب های بازی های رایانه ای مانند: تقویت حس پرخاشگری، ایجاد روحیه انزواطلبی در کودکان، تنبل شدن ذهن کودکان و نوجوانان، تأثیر منفی بر روابط خانوادگی، افت تحصیلی، اعتیاد به بازی های رایانه ای و مشکلات جسمی اشاره و یادآور شد که والدین باید در انتخاب نوع بازی متناسب با سن فرزندان خود دقت داشته و در کنار استفاده از رایانه، فرزندان را به تحرک و ورزش تشویق در فواصل کار با کامپیوتر مدتی را به حرکت و جابه جایی اختصاص دهند.
سرگرد کسانی در پایان گفت: پلیس فتا آماده مقابله با جرایم رایانه ای را دارد و از عموم مردم درخواست داریم
در صورت مواجهه با موارد مشکوک مراتب را سرعاً به وب سایت پلیس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir بخش تماس با ما گزارش یا با شماره تلفن های 1382 2232852 56 تماس - -حاصل نمایند.