به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در ماه مبارک رمضان یکی از غذاهایی که در سفره افطار دیده می شود سوپ است که دارای خواص بسیاری است.
مصرف سوپ، مایعات از دست رفته بدن در طول روز را جبران می کند و سیستم گوارشی را برای هضم بقیه غذاها آماده می کند و منبع غنی ویتامین، مواد معدنی و مغذی است که برای بدن به ویژه در ماه مبارک لازم است.
خواص سوپ:
مصرف سوپ پس از ساعت ها روزه داری، معده را گرم می کند و مانع از نفخ یا هر نوع ناراحتی گوارشی می شود.
سوپ غنی از آب است که برای سلول های بدن و شادابی و سلامت پوست مفید است.
سوپ از مواد مغذی مختلفی مانند سبزیجات، گوشت، مرغ، گیاهان بنشنی و برنج تهیه می شود و غذای مغذی به حساب می آید و روش پخت سالم سوپ، باعث حفظ ارزش غذایی آن و حفظ ویتامین ها، ماده مغذی و پروتئین ها می شود.
سوپ سرشار از فیبر است که به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و میزان نفخ و یبوست را نیز کاهش می دهد.
طعم خوبی دارد و به آسانی جویده و قورت داده می شود و ازاین رو غذای مناسبی برای کودکان و سالمندان است.
احساس سیری ایجاد می کند و در نتیجه می توانید میزان مصرف غذا را کنترل کنید و هنگام افطار وعده های کوچک تر بخورید.