سید نورزاد نبوی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، بیان داشت: سازمان بسیج اساتید به عنوان یک نهاد با شرح وظایفی خاص در سال 1380 کار خود را آغاز کرده است.
وی گفت: متحول کردن تمدن نوین اسلامی در دانشگاهها، تحول در حوزه علوم انسانی و برگزاری کرسیهای آزاداندیشی از مهمترین رسالتهایی بود که بسیج اساتید در سطح کشور با این نگاه شکل و فعالیتهای خود را بر اساس چارچوبی مشخص دنبال میکند.
مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و تعمیق دستاوردهای انقلاب و الهامبخشی آن در جهان را از مهمترین رسالتهای بسیج اساتید در کشور و استان عنوان کرد و بیان داشت: بسیج اساتید باید با بهرهگیری از ظرفیت اساتید توانمند و متعهد در بدنه دانشگاهها به این اهداف دست یابد.
نبوی تصریح کرد: ایجاد تعامل سازنده با دولتها به منظور تحقق اهداف و پیشبرد اهداف توسعهای و خدماترسانی به مردم از دیگر ویژگیهای بسیج اساتید در استانهای مختلف است.
وی گفت: سازمان بسیج استان امروزه با بهرهگیری از ظرفیت علمی و قابل توجه بیش از 2600 استاد در رشتههای مختلف میتواند بازوی توانمندی برای بدنه اجرایی استان در راستای رفع مشکلات و ایجاد بسترهای تحولی و توسعهای در مازندران باشد.
مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران گفت: این سازمان میتواند با ورود به حوزههای مختلف، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و غیره مشکلات را احصا و با ارائه راهکارهای علمی و قابل عملیاتی شدن بستر را برای رفع نقاط ضعف و تقویت نقطه قوتها فراهم کند.
نبوی گفت: این سازمان با داشتن این تعداد عضو میتواند به راحتی تفکر مدیریت جهادی را که حاوی سه مقوله بسیار مهم عقلانیت، عدالت و معنویت است، در مجموعه اجرایی و اداری استان حاکم کند.
وی در پایان از بسیج اساتید به عنوان قدرت نرم نظام در برابر هجمههای نرم دشمنان نام برد و گفت: بسیج اساتید ما میتوانند در هر نقطه و سمتی که مشغول به کار هستند، سنگر محکمی در برابر هجمههای نرم و فکری دشمنان باشند./235الف2/