علیرضا امیرتیموری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: در چند سال گذشته دانشگاه آزاد با مخاطراتی مواجه شد که این موانع موجب تأثیرگذاری بر روی روند کیفیت تحصیلات تکمیلی شد و متعاقب آن شرایطی برای دانشگاه بوجود آمد که ادامه این روند موجب موازی کاری و رقابت ناسالم در دانشگاه شد.
وی افزود: بر اساس توافق با وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری مقرر شد تا از مهرماه 1393، تمام پردیس های فاقد مجوز ضمن ادغام با واحدهای مادر و مراکز استان ها، تعطیل شود؛ دانشگاه بر آن شد تا با ایجاد هم افزایی و ایجاد رقابتی سالم در جهت رسیدن به اهداف کلان دانشگاه آزاد اقدام کند و اجرای این تجمیع، انگیزه ای جهت اجرای قانون و نشانه قانون گرایی دانشگاه آزاد اسلامی است.
رئیس دانشگاه آزاد رشت تصریح کرد: تجمیع پردیس های علوم و تحقیقات علاوه بر ایجاد شرایطی مطلوب برای آنها، بر تقویت کیفیت آموزش و استفاده درست از ظرفیت های موجود در دانشگاه و بر هم افزایی توان علمی واحدها تأثیرگذار خواهد بود.
امیرتیموری، پرهیز از موازی کاری را یکی دیگر از فواید تجمیع خواند و تأکید کرد: با تجمیع پردیس های علوم و تحقیقات با توجه به وجود رشته های مشابه در آنها با رشته های فعال در دیگر واحد ها، از موازی کاری اداری به صورت همزمان پرهیز می شود و از وارد آمدن آسیب جدی به دیگر واحدها، جلوگیری می شود.
وی تصریح کرد: از دیگر محسنات این تجمیع، کاهش هزینه هایی است که از موازی کاری ها جلوگیری و باعث چابک تر شدن سازمان مرکزی دانشگاه خواهد شد و همچنین با افزایش سرانه واحد ها، زمینه ارتقای این واحدها نیز فراهم می شود.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد رشت گفت: توسعه کیفی دانشگاه و کیفی سازی یکی از اهداف سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است که با اجرای تجمیع پردیس علوم و تحقیقات محقق خواهد شد.
علیرضا امیرتیموری گفت: ایجاد همگرایی بین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری یکی دیگر از فواید اجرای طرح تجمیع پردیس های علوم و تحقیقات با واحدهای مراکز استانهاست که در عین حال این امر با حفظ حقوق دانشگاه آزاد اسلامی همراه خواهد بود./225الف2/