به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید حسن هاشمی در نشست افتتاحیه تدوین سند راه کارهای اجرایی سیاست های کلی سلامت اعلام کرد: سیاست های کلی نظام سلامت که در 19 فروردین ماه سال جاری توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد، مهمترین منشوری است که در حوزه سلامت و در کشور ما وجود داشته است.
وزیر بهداشت با اشاره به این که هدف گیری این سیاست ها مردم هستند، خاطرنشان کرد: امکان ندارد کشوری بدون در نظر گرفتن بعد سلامت، امنیت و آرامش داشته و به پیشرفت برسد. پس باید کار عمیقی را در حوزه سلامت آغاز کنیم و فعالیت هایمان در این حوزه نباید نمادین باشد.
دکتر هاشمی همچنین افزود: مسئولیت بزرگی بر عهده همه ما است و فضا را باید مثبت کنیم، سیاست گذاران نیز به این باور برسند که حل مشکلات مردم مهمترین هدفشان باشد.
به گفته وزیر بهداشت تمام اهداف سیاست های کلی نظام سلامت باید به گونه ای عملیاتی شود که برای مردم قابل لمس باشد و مشکلات حوزه سلامت را به طور ریشه ای حل کند.
دکتر هاشمی تاکید کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که اعلام نمودند پیش از ابلاغ سیاست های کلی سلامت به نظر کارشناسی مجمع تشخیص مصلحت نظام استناد می کنند، مبنای کار کمیته های عملیاتی سیاست های کلی سلامت نیز می تواند مکتوباتی باشد که در صحن مجمع به آنها استناد شده است.
وی با اشاره به این که برای رسیدن به این مهم می توان از تجربیات و الگوهای موفق کشورهای دیگر نیز بهره گرفت، خاطرنشان کرد: حرکتی که امروز از ما سر می زند، تا سالهای مدید در کشور پایدار و پابرجا خواهد بود. پس باید به دور از نگاه های بخشی و خودمحورانه مشکلات مردم را در درازمدت ببینیم و دولت و مجلس شورای اسلامی را مجاب کنیم که سهم بخش سلامت را از حوزه اعتبارات افزایش دهند.
دکتر هاشمی با بیان این که ضروری است اعتبارات و منابع بخش سلامت را پایدار کنیم، ادامه داد: خمیرمایه برنامه ششم توسعه به زودی شکل گرفته و تدوین خواهد شد. در این میان باید بدانیم که تصمیمات و عملکرد ما بر روی تصمیم گیری های دولت و مجلس شورای اسلامی اثرگذار است و سود و زیان هر قدمی که بر می داریم، متوجه مردم کشورمان خواهد شد.