گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»؛هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود خبر اول اینکه:
راعی نگارش فیلمنامه داستان «شمس و مولانا» را تمام کرد/ 70 درصد از فیلمبرداری در ترکیه
مجتبی راعی از نگارش فیلمنامهای با برداشت از داستان شمس و مولانا خبر داد.
مجتبی راعی کارگردان سینمای ایران که روز گذشته در مراسم اهدای جایزه بهترین فیلم جهان اسلام به موزه حفظ و نشر آثار امام خمینی (ره) حضور داشت در پاسخ به سوال حجت الاسلام سید حسن خمینی درباره اینکه قرار نیست فیلم جدیدی بسازید؟ از نگارش فیلمنامهای با برداشت از داستان شمس و مولانا خبر داد و گفت: قرار است این فیلم در ترکیه ساخته شود و البته حدود 30 درصد فیلمبرداری آن در ایران انجام میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: داستان این فیلم یک داستان امروزی است اما برگرفته است و ما را یاد همان داستان شمس و مولانا میاندازد و احتمالا بازیگران ایرانی دارد.
وی در مورد شرایط ساخت این فیلم گفت: مسائل مالی در ساخت این فیلم مهم است اما تولید سنگینی ندارد.
راعی پیش از این فیلم های ترنج، عصر روز دهم، صنوبر، جنگجوی پیروز، تولد یک پروانه و ... را در کارنامه خود به عنوان کارگردان داشته است، وی عضور هیئت داوران بخش مسابقه سینمای ایران سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر بود
تبریزی:تنگناهای سینمای دفاع مقدس ناامیدم کرد/ تمایل جدی برای ساخت فیلم شهید باقری نیست
کارگردان «لیلی با من است» گفت:عملا تنگناها و دشواری های ساخت این گونه سینمایی به حدی است که کارگردان و سازنده را به تدریج ناامید و سرانجام از کرده خویش پشیمان می کنند.
کمال تبریزی در خصوص برگزاری جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و مشکلاخت فیلم در حوزه دفاع مقدس اظهار داشت:تصور می کنم کمتر کارگردانی در سینمای ایران وجود داشته باشد که تمایل به ساختن فیلم در خصوص دفاع مقدس نداشته باشد اما واقعیت تاسف بار این است که علیرغم ادعای فراوان مسئولین و نهادهای مرتبط هیچکدام به صورت واقعی از ساخت فیلم های مربوط به دفاع مقدس حمایت نمی کنند و عملا تنگناها و دشواری های ساخت این گونه سینمایی به حدی است که کارگردان و سازنده را به تدریج ناامید و سرانجام از کرده خویش پشیمان می کنند.
کارگردان فیلم« همیشه پای یک زن در میان است» بیان کرد:ساخت فیلم مناسب و در شان این سینما نیازمند پشتیبانی و حمایت همه جانبه و بی شائبه است که باید گفت در عمل وجود خارجی ندارد ولی ادعای آن در حرف بسیار است به حدی که گوش آسمان را کر می کند اما صد افسوس که آفتابه لگن هفت دست است و شام و نهار هیچ !
وی ادامه داد: مادامی که اینگونه است اتفاق جدی در این خصوص رخ نخواهد داد. فیلمنامه شهید باقری بیش از یک سال است که توسط آقای گوهری نوشته شده و بنده آمادگی خود را برای ساخت آن اعلام کرده ام اما حرکت و تمایل جدی از طرف نهادهای ذیربط برای تامین بودجه لازم و کافی برای آن نشان داده نشده و وجود ندارد.
کارگردان فیلم دفاع مقدسی «شیدا» در خاتمه اظهار داشت:هرچند که فیلمنامه ای زیبا و منحصر به فرد توسط آقای گوهری به رشته تحریر درآمده است و به ناچار باید اعلام تاسف عمیق کرد از این همه فاصله موجود میان حرف و شعار از یک سو و عمل همه نهادهای ذیربط پر مدعا از سوی دیگر.
تقدیر ویژه مسجدجامعی از سازندگان «شهرموشها2»
احمد مسجدجامعی رئیس شورای شهر تهران از کارگردان و تهیه کنندگان «شهر موشها 2» برای ایجاد فضای نشاط و سرگرمی در جامعه تقدیر کرد.
مسجد جامعی که به صورت نمادین ریاست شورای شهر موشها را نیز عهده دار است با حضور در جشن بزرگ این فیلم در برج میلاد ضمن بازدید از غرفه نهادهای کار و تفریحات و سرگرمی هایی که برای کودکان در نظر گرفته شده بود، گفت: تاکنون چنین اتفاقی برای هیچ فیلمی نیافتاده و پس از سالها سینما باعث شادی کودکان شده است.
رئیس شورای شهر تهران اظهار امیدواری کرد بهترین شرایط برای اکران گسترده «شهر موشها 2» فراهم شود و تمام کودکان این سرزمین بتوانند مخاطب این فیلم خوب باشند.
در جشن بزرگ «شهرموشها» که چهارشنبه در برج میلاد برگزار شد نزدیک به دو هزار نفر حضور داشتند که حدود 550 نفر را کودکان تشکیل می دادند.
براساس این گزارش،مراسم جشن «شهر موشها 2» در محوطه باز برج میلاد از ساعت 19 تا 21 روز چهارشنبه 29 مرداد برگزار شد و در میان مردم و بچهها چهرههایی چون احمد مسجدجامعی رئیس شورای شهر، حسین مرعشی معاون اسبق گردشگری، حسین مسافرآستانه مدیرعامل مؤسسه رسانههای تصویری و سینماگرانی چون مسعود رایگان، رویا تیموریان، سیدضیاء هاشمی، پگاه آهنگرانی، سیدمحمود رضوی، مجید جوزانی، هوشنگ گلمکانی و رضا عطاران نیز دیده شدند.
همچنین قبل از آغاز فیلم مدیران بانک گردشگری به عنوان اسپانسر اصلی فیلم با حضور بر روی سن ده میلیون تومان سهام این بانک را به عوامل اصلی و سه میلیون تومان به سایر عوامل «شهر موشها 2» اهدا کردند.
براساس این گزارش، اکران رسمی «شهر موشها2» از روز چهارشنبه 5 شهریور با پایان اکران «رد کارپت» در سینماها آغاز می شود.
انسیه شاهحسینی :فیلمنامه «به کودکان شلیک نکنید» در مرحله نگارش نهایی است
کارگردان فیلم سینمایی «به کودکان شلیک نکنید» از نگارش نهایی فیلمنامه این فیلم و حضور این فیلم در سی و سومین جشنواره فیلم فجر خبر داد.
انسیه شاهحسینی کارگردان فیلم سینمایی «به کودکان شلیک نکنید» که این روزها مشغول نگارش پایانی این فیلمنامه است درباره آخرین وضعیت این فیلم اظهار داشت: این روزها سخت مشغول نگارش نهایی این فیلمنامه هستم.
وی درباره داستان «به کودکان شلیک نکنید» عنوان کرد: این فیلم نگاهی جهانی و کاملا متفاوت به مقوله جنگ و دفاع دارد و با اتفاقاتی که اخیرا در منطقه رخ داده به صورت جدیتری روی این فیلمنامه تمرکز کردم.
کارگردان «زیباتر از زندگی» ادامه داد: قصه «به کودکان شلیک نکنید» بسیار عاطفی و انسانی است و تاثیر بسیار زیادی روی مخاطبان خواهد گذاشت.
شاهحسینی از سیدسعید سیدزاده به عنوان تهیهکننده این فیلم نام برد و افزود: به امید خدا و به محض دریافت پروانه ساخت از سوی شورای پروانه ساخت تولید این فیلم را آغاز خواهیم کرد و تلاش میکنیم «به کودکان شلیک نکنید» را برای نمایش در سی و سومین جشنواره فیلم فجر آماده کنیم.
انسیه شاهحسینی فیلم سینمایی «زیباتر از زندگی» را که نماینده سینمای دفاع مقدس در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر بود، در نوبت اکران دارد. این فیلم توانست در بخش جلوههای ویژه میدانی سیمرغ سی و یکمین جشنواره فیلم فجر و همچنین جایزه بخش تجلی اراده ملی را دریافت کند.
شاهسواری خبر داد:تدوین «مزار شریف» اواخر شهریور به پایان میرسد
منوچهر شاهسواری تهیه کننده فیلم سینمایی «مزار شریف» از پایان تدوین این اثر سینمایی تا اواخر شهریور ماه خبر داد.
منوچهر شاهسواری تهیهکننده فیلم سینمایی «مزار شریف» در رابطه با روند مراحل فنی این پروژه گفت:«مزارشریف» از نظر ساختار به دلیل تفاوت و ویژگیهایی که در جلوههای ویژه بصری دارد روند کندتری را نسبت به بیشتر فیلمهای سینمایی در دوره تدوین می گذراند. از این رو احتمال دارد تا اواخر شهریورماه این بخش از کار به طول بینجامد.
بنابراین گزارش، «مزارشریف» محصول حوزه هنری، روایتی از حمله طالبان به کنسولگری ایران در 17 مرداد 1377در شهر مزارشریف است. هشت نفر از دیپلماتهای ایرانی در این حادثه کشته شدند و تنها الله مدد شاهسون بازمانده این حادثه است که راهی سفری 15 کیلومتری با پای پیاده میشود به سمت ایران میشود.
حسین یاری، مهتاب کرامتی، مسعود رایگان، عمار تفتی، ابراهیم برزیده و … بازیگران این فیلم هستند.
علیرضا زرین دست فیلم بردار، مشکین مهرگان مدیر هنری، حسن زاهدی صدابردار، سعید ملکان چهرهپرداز، مسعود فیروزه مدیر تولید و مهدی دلخواسته عکاس این پروژه هستند.
سازمان سینمایی و نیروی دریایی تفاهنامه همکاری مینویسند
در نشست مشترک رئیس سازمان سینمایی و فرمانده نیروی دریایی ارتش، مقرر شد نشستهای مشترکی برای افزایش همکاریهای دوجانبه برگزار و این توافقات در قالب تفاهم نامه تنظیم و به اجرا برسد.
در این نشست که با حضور دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمای، حجت الله روشندل رییس عقیدتی سیاسی نیروی دریایی، علیرضا رضاداد مشاور رییس سازمان سینمایی ، رمضانعلی حیدری خلیلی مشاور راهبردی رییس سازمان سینمایی، ناخدا حامدی مدیر روابط عمومی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.
هدف از برگزاری این نشست استفاده از ظرفیتها و قابلیتهای سینما برای معرفی خدمات و دستاوردها و نقش نیروی دریایی در حوزه دفاع مقدس و در ایجاد امنیت در دریاها و مبارزه با دزدان دریایی و دیگر فعالیتهای که مغفول مانده نیروی دریایی از طریق سینما بود.
طرفین در این دیدار با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر تصویرکردن فعالیتهای نیروی دریایی یادآور شدند که نیروی دریایی ظرفیتهایی دارد و از طریق شکل گیری تفاهم نامه مشترک میتوان هم افزایی سینما و نیروی دریایی را افزایش داد.
بر این اساس مقرر شد تفاهم نامههایی میان طرفین منعقد و همکاری هایی در زمینه تولید فیلمهای سینمای بلند، مستند و انیمیشن در حوزه دریا شکل گیرد.
حجت الله ایوبی در این نشست گفت: دستاوردهای نیروی دریایی باید معرفی شود و متاسفانه در این بخش فعالیتهای درخور توجهی ارائه نشده است.
وی با اشاره به لزوم فرهنگسازی در زمینه دریا از سوی سینما توضیح داد: با توجه به افزایش روحیه میان فعالان سینما در دولت تدبیر و امید، میتوان از این ظرفیتها به منظور ارائه تصویر درست از فعالیتهای نیروی دریایی استفاده کرد.
امیر دریادار سیاری نیز در این دیدار یادآور شد: نیروی دریایی به عنوان بخشی که نقشی مهم در دفاع از امنیت کشور دارد امکانات خود را در اختیار فیلمسازان قرار میدهد.
در ادامه مقرر شد نشستهایی بین نمایندگان نیروی دریایی و سازمان سینمایی برای رسیدن به جزییات برای افزایش همکاریهای دوجانبه برگزار و این توافقات در قالب تفاهم نامه تنظیم و به اجرا برسد.
سفر دریایی در قالب راهیان نور با حضور سینماگران و فرماندهان نیروی دریایی، شناسایی سوژههای خوب برای فیلمسازی در حوزه دریا، استفاده از ظرفیت فیلمسازان مستند، مشارکت نیروی دریایی در احداث طرح شهرک سینمایی دریایی در چابهار که پیشتر از سوی وزارت راه بیان شده بود از دیگر مباحثی بود که در این نشست مشترک بررسی شد.
شیخ طادی:به سکوت فرهنگی گرفتار شدهایم/متاسفانه جهان اسلام دربرابر مسئله غزه منفعل عمل میکند
کارگردان فیلم «شکارچی شنبه» با بیان اینکه در کشور به سکوت فرهنگی گرفتار شدهایم، گفت: جهان اسلام مدام در قبال وقایع مختلف از جمله موضوع غزه منفعل عمل میکند.
دومین همایش شعر فلسطین کربلای امروز با عنوان «عصر شعر غزه در خون» شب گذشته با حضور علیرضا قزوه مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری، حجتالاسلام والمسلمین امرودی معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، پرویز شیخطادی کارگردان فیلم «شکارچی شنبه»، عباس براتیپور، سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم، مصطفی محدثی خراسانی، علیمحمد مؤدب و جمعی از اهالی فرهنگ و ادب در سالن همایشهای ایوان شمس برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام امرودی معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران و سیدمحمد حسینی وزیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم از پرویز شیخ طادی یکی از کارگردانان پیشکسوت و انقلابی کشورمان به خاطر ساخت فیلم «شکارچی شنبه» تجلیل کردند.
پرویز شیخطادی در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: گرچه ما همایشهایی را درباره غزه برپا میکنیم و در جمعمان به عزاداری میپردازیم اما متأسفانه منفعل عمل میکنیم یعنی جهان اسلام مدام نسبت به وقایع از جمله موضوع غزه منفعل عمل میکند و هیچ تضمینی وجود ندارد که در 70 سال آینده هم ما منفعل از نقشهها و برنامههای جهان استکبار و غرب نباشیم.
وی اضافه کرد: نیروهای بسیج و سپاه در این حوزه منفعل نبودند و توانستهاند با تقویت بنیه دفاعی کشور موقعیت ما را از وضعیت انفعال در این بخش خارج کنند.
شیخ طادی ادامه داد: اگر در حوزه سیاست خارجی، فرهنگی و اقتصادی همچون حوزههای دفاعی با پیشگیری و دقت در هدفگیری پیش رفته و طبق توصیههای رهبری اقدام میکردیم اکنون تحریمها و فشارها هیچ تأثیری بر وضعیت کشور نداشت و ما همچون بازوی دفاعی اکنون دارای یک بازی قوی اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بودیم.
به گفته کارگردان فیلم سینمایی «شکارچی شنبه»، پیشگیری و پیشبینیهای مدبرانه بسیج و سپاه و صنایع دفاعی باعث پوشش و تقویت بخشی از ضعفها و کم کاریهای حوزههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میشود و وضعیت ما را در پای میزهای مذاکره آبرومند میکند و از تهاجمات و بلاهایی که جهان غرب و استکبار بر سر سایر کشورهای اسلامی آوردهاند، نجات میدهد.
شیخطادی با اشاره به بیان ظهور آقا امام زمان توسط برخی از افراد، گفت: اگر امام زمان (عج) ظهور کنند مشکل آدمهای تنبل حل نخواهد شد بلکه باید ما از انفعال درآمده و به تولید کارهای خوب و پویا بپردازیم به گونهای که اکنون جای خالی تئاترهای بزرگ درباره غزه به وفور مشاهده میشود.
3فیلم پروانه ساخت ویدئویی دریافت کردند
شورای صدور پروانه ساخت فیلمهای ویدئویی برای 3 فیلمنامه پروانه صادر کرد.
شورای صدور پروانه ساخت فیلم های ویدئویی در جلسه 26 مرداد خود که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد،برای ساخت فیلم نامههای: «شاهزاده و گدا» به تهیه کنندگی رسول محمدی و کارگردانی علی بهادر، «معمای پرونده ققنوس» به تهیه کنندگی حسام دهقانی و کار گردانی جواد نوروز بیگی «گروه سلمان» به تهیه کنندگی کاظم معصومی و کارگردانی سعید جهانیان پروانه صادر کرد.
فیلمهای یزدانیان، رضایی و امامی پروانه نمایش گرفتند
شورای پروانه نمایش سازمان سینمایی برای فیلمهای صفی یزدانیان، پناهبرخدا رضایی و فیما امامی پروانه نمایش صادر کرد.
فیلمهای یزدانیان، رضایی و امامی پروانه نمایش گرفتند
در جلسه دوشنبه 27 مرداد93 که با حضور اکثریت اعضای شورای پروانه نمایش فیلم های سینمایی برگزار شد،مجوز نمایش 3 فیلم : " در دنیای تو ساعت چند است" به تهیه کنندگی علی مصفا و نویسندگی و کارگردانی صفی یزدانیان ، دختر ،پدر ،دختر" به تهیه کنندگی ، کارگردانی و نویسندگی پناهبرخدا رضایی ، "مهتاب روی سکو" به تهیه کنندگی مر کز گسترش سینمای مستند و تجربی، کارگردانی فیما امامی و نویسندگی رضا دریانوش و فیما امامی صادر شد.
مجیدی «باغهای معلق» را در هند میسازد
«مجید مجیدی» فیلم جدیدش تحت عنوان «باغهای معلق» را با حضور بازیگران هندی در هندوستان میسازد.
«باغهای معلق»، نام پروژه سینمایی جدید «مجید مجیدی» است که قرار است آن را اوایل سال آینده میلادی در کشور هند جلوی دوبین ببرد.
این فیلم به زبان هندی و انگلیسی ساخته میشود و بیشتر عوامل آن از جمله بازیگرانش را افراد هندی تشکیل میدهند.
تهیهکنندگی این فیلم را نیز یک کمپانی هندی به عهده دارد.
مجیدی طی بیانیهای ضمن تصدیق این خبر گفت: من همیشه میخواستم که در هند فیلم بسازم چون همیشه احساس قرابت فرهنگی خاصی میان هند و ایران میکردم. فیلمبرداری آخرین فیلمم «محمد (ص)» به اتمام رسیده و هماکنون در مونیخ درحال انجام کارهای پس از تولید آن هستم. پس از اتمام این فیلم برای انجام مراحل پیش تولید فیلم و انتخاب بازیگر سفری به هند خواهم داشت.
مجیدی در ادامه این بیانیه افزوده است: این یک فیلم دراماتیک براساس ارزشهای انسانی است.
«مجیدی» قرار است تا ماه آینده پروژه حضرت محمد را به اتمام رساند و در ماه آینده میلادی برای تعیین لوکیشنهای و بازیگران فیلم به هند سفر خواهد کرد.
این یک پروژه عظیم سینمایی است که علاوه بر بازیگران هندی از بازیگران سینمای دیگر کشورها نیز استفاده خواهد کرد ولی خبرها حاکی از آن است که بازیگر نقش اول این فیلم را یک فرد هندی به عهده خواهد داشت.
شارین مانتری کدیا، یکی از تهیهکنندگان فیلم «باغهای معلق» درباره ساخت این فیلم گفت: بازار فیلم هند تغییرات زیادی کرده و ذائقه مخاطب نیز تغییر کرده است. سینمای مجیدی در هند طرفداران زیادی دارد.
مجیدی پیش از این بارها برای شرکت در جشنوارههای سینمایی مختلف و ملاقات با دوستان و همکارانش به هند سفر کرده است.
پردیس سینمایی کوروش افتتاح شد
پردیس سینمایی کوروش با حضور محمد احسانی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی و جمعی از مدیران، اصحاب رسانه و هنرمندان با اکران فیلم «شهر موشها ۲» رسماً کار خود را آغاز کرد.
پردیس سینمایی کوروش صبح دوشنبه 27 مرداد با اکران فیلم «شهر موشها 2» به کارگردانی مرضیه برومند و تهیه کنندگی علی سرتیپی و منیژه حکت کار خود را آغاز کرد.
در این مراسم که با حضور محمد احسانی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، "آرش امینی" مدیرکل بخش بین الملل سازمان سینمایی، "محمدرضا جعفری جلوه" مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، مهندس "مجید مسچی" مدیرعامل موسسه سینما شهر و عوامل فیلم «شهر موشها 2» و اصحاب رسانه برگزار شد ،14 سالن سینمایی پردیس کوروش کار خود را به طور رسمی آغاز کردند.
در ابتدای این مراسم برگزیدگان مسابقه موشنام توسط فرهاد توحیدی نویسنده این اثر سینمایی معرفی شدند.
منیژه حکمت یکی تهیه کنندگان این فیلم نیز یادآور شد: «شهر موشها 2» فیلم کودک است و ما آن را برای بزرگسالان نساختیم.
وی با تقدیر از اهالی رسانه به عنوان فرهیختگان عرصه فرهنگ یادآور شد: در این پروژه تمام ابعاد و پتانسیلهای سرگرمی کشور و بالاتر از استانداردهای ایران برای کودکان لحاظ شده است.
تهیه کننده فیلم «شهر موشها 2» با اشاره به تولید این اثر در بخش خصوصی و تقدیر از حمایت های محمدرضا جعفری جلوه مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی اظهار امیدواری کرد که این اثر پیوندی میان صنعت و سینما باشد.
فیلم سینمایی «شهر موشها 2» در روزهای آتی در سینماهای سراسر کشور اکران عمومی خواهد شد.
کارگردان «آخرین روزهای زمستان»:سازمان سینمایی به «ژنرال» پروانه ساخت نمیدهد
محمدحسین مهدویان با اشاره به دلایل عدم صدور پروانه ساخت برای تولید فیلم سینمایی «ژنرال» گفت: ما کماکان مصر هستیم تا پروانه ساخت برای تولید این فیلم را دریافت کنیم که به محض دریافت پروانه قطعا این فیلم را تولید خواهیم کرد.
محمدحسین مهدویان مستندساز درباره آخرین وضعیت فیلم سینمایی «ژنرال» گفت: متأسفانه برای تولید این فیلم سینمایی موفق به دریافت پروانه ساخت نشدیم و به آینده و صدور پروانه ساخت برای تولید این فیلم که فیلمنامه مهمی نیز دارد امیدوار هستیم.
وی افزود: من برای پروانه ساخت این فیلم به تهیهکنندگی سیدمحمد آوینی اقدام کرده بودم که بنا به دلایلی دوستان و عزیزانم در سازمان سینمایی با ساخت این فیلم مخالفت کردند.
کارگردان مستند «آخرین روزهای زمستان» تأکید کرد: حرف ما با دوستان و عزیزان این بود که ما این حوزه را میشناسیم و در این عرصه کار کردیم. هم حوزه انقلاب اسلامی را به خوبی میشناسیم و هم حوزه سینما را درک کردهایم و اگر فیلمنامه «ژنرال» مشکلی داشت قطعاً خودمان برای دریافت پروانه ساخت اقدام نمیکردیم.
وی با اشاره به ویژگیهای فیلمنامه این اثر سینمایی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای این فیلم این است که از زاویه دید یک ژنرال دوران طاغوت به انقلاب نگاه میکند که به نظرم یک فیلمنامه قوی و مهم است.
مهدویان تصریح کرد: فیلم «ژنرال» فیلم قابل توجهی در این حوزه خواهد بود و گفتوگویی جدید درباره انقلاب به راه خواهد انداخت.
این کارگردان جوان سینما ابراز امیدواری کرد: ما کماکان مصر هستیم تا پروانه ساخت برای تولید این فیلم دریافت کنیم که به محض دریافت این پروانه برای تولید این فیلم را خواهیم ساخت.
مهدویان تأکید کرد: جای آثاری از جمله فیلم سینمایی ژنرال در سینمای ما خالی است و زمان آن فرا رسیده تا آثار اینگونه به مرحله تولید برسد.
بنابراین گزارش، محمدحسین مهدویان چندی پیش برای ساخت اولین اثر سینمایی خود تحت عنوان «ژنرال» که نوشته خود مهدویان و ابراهیم امینی است به تهیه کنندگی سیدمحمد آوینی از شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی درخواست مجوز کرده بود که بنابر دلایلی موفق به دریافت مجوز تولید این فیلم نشد