به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه آزاد، حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در نخستین اجلاسیه مدرسان درس وصیتنامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی (ره) که با حضور حجتالاسلام سید حسن خمینی، حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری و حجتالاسلام والمسلمین دعایی، معاونان و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برگزار شد، با بیان اینکه حضرت امام خمینی (ره) با کتاب و حکمت آمد و با دم مسیحایی و همت عالی خود یک تحول عظیم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در ایران و سراسر جهان ایجاد کرد، اظهار داشت: از همان اوایل شروع نهضت امام خمینی (ره) تاکنون جهان شاهد تأثیر تفکرات ایشان است و ما نیز در جایجای میهن خود آثار آن تفکر را شاهد هستیم.
وی افزود: امیدواریم دانشگاه آزاد که میراث گرانقدر بنیانگذار انقلاب اسلامی است، سهم ارزندهای در تحقق آرمانها و اندیشههای ایشان در جامعه داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه فلسفه وجودی دانشگاه آزاد مرهون تأیید اولیه حضرت امام (ره) است، خاطرنشان کرد: وظیفه ماست که در راستای تحقق افکار و اندیشههای امام (ره)، قدمهای عملی و اجرایی برداریم و با توجه به حضور صاحبان خرد و اندیشه در دانشگاه آزاد، امکان برنامهریزی برای تحقق افکار امام (ره) وجود دارد و مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) که متولی سیاستگذاری در حوزه گفتمانی اندیشههای امام (ره) است، نقش موثری را در این زمینه ایفا میکند.
میرزاده سامان بخشی به تدریس وصیتنامه سیاسی الهی امام خمینی (ره) را یکی از کارهای بنیادین در ترویج اندیشههای امام (ره) دانست و گفت: آموزش اساتید و مدرسان برای تدریس صحیح این درس تأثیر مهمی در انتقال ارزشها و مفاهیم وصیتنامه امام (ره) به نسلهای بعدی خواهد داشت.
رئیس دانشگاه آزاد مقابله با جمود فکری را یکی از ویژگیهای امام خمینی )ره) برشمرد و تصریح کرد: ایشان بسیاری از موضوعات را با نوآوری و بنیه عظیم علمی خود حل میکردند که این موضوع میتواند درسی برای همه ما باشد.
میرزاده اضافه کرد: هنگام تأسیس دانشگاه آزاد، افرادی تنگ نظر وجود داشتند که توسعه آن را محدود کرده بودند و اگر پشتیبانی امام خمینی (ره) نبود، دانشگاه با این عظمت به وجود نمیآمد.
وی ادامه داد: طبق گزارش مرکز آمار، از 10 میلیون فارغ التحصیل دورههای آموزش عالی، 5 میلیون نفر در دانشگاه آزاد تحصیل کردهاند که این رقم نشان دهنده تأثیر دانشگاه آزاد در توسعه علمی، فرهنگی، اجتماعی و ... ایران است که تمام این آثار مرهون همان تأیید اولیه امام خمینی (ره) است.
میرزاده به نقش دانشگاه آزاد در ارتقای جایگاه ایران درمیان کشورهای تولیدکننده علم اشاره کرد و بیان داشت: پیش از انقلاب، ایران در میان کشورهای تولیدکننده علم در پوستههای پنجم و ششم قرار داشت، اما از برکت توجه امام (ره) به توسعه عدالت آموزشی و ادامه سیاستهای ایشان توسط رهبر معظم انقلاب، ایران به پوسته اول و دوم دست یافت.
میرزاده در ادامه با اشاره به دستاوردهای دانشگاه آزاد در 32 سال گذشته گفت: در 32 سال گذشته، 394 رشته دکترا داشتیم که خوشبختانه با استعانت از درگاه الهی و حمایت همکاران و تعامل با وزارت علوم و فناوری تعداد رشته دوره دکتری به یکهزار و 260 رسیده است، همچنین رشته محلهای کارشناسی ارشد از 2 هزار و 408 به 4 هزار و 740 رسیده است، یعنی شهرستانها و استانهای ما با توجه به توانایی کارگاهها و معرفی اساتید جدید، زمینههای لازم را برای بسترسازی این رشتهها فراهم کردهاند.
وی اظهار کرد: انشاالله این دانشگاه تا پایان سال با 500 هزار دانشجو در رشته تحصیلات تکمیلی رتبه نخست را به خود اختصاص خواهد داد که این امر، تحول بزرگی در عرصه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است به طوری که دانشگاه آزاد به نقش اول خود در تولید علم جهانی باز خواهد گشت.