گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مریم مجتهدزاده، رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «تا وقتی نام شهید در این کشور محترم است، تا وقتی آحاد ملت برای شهدای ما در این کشور، در دل خود تکریم قائل هستند، این ملت در مقابل هیچ قدرتی شکست نخواهد خورد» اشاره و اظهار کرد: ارائه سبک زندگی شهدا و توجه به وصایای خالصانه آنها، جامعه را در مقابل دشمنان مصون نگه میدارد.
مجتهدزاده با اشاره به اینکه دشمنان اسلام و ایران، نمیخواهند وقایع و دستاوردهای دفاع مقدس به نسل آینده منتقل شود، گفت: باید تلاش کنیم با فرهنگسازی درست، اهداف و آرمانهای شهدا و ایثارگران را که مبتنی بر حریت و آزادگی و در راستای ساختن آینده کشور بود به جامعه و به ویژه نسل جوان و نوجوان منتقل کنیم.
وی پیشنهاد کرد: برای انتقال الگوهای حقیقی جهاد و ایثار بایستی در محتوای دروس مدارس تغییر ایجاد کرد یا با افزودن واحد دانشگاهی و حتّی با ایجاد رشته دانشگاهی در حوزه دفاع مقدس، نسل جوان را با ارزشهای شهیدان آشنا کنیم.
مجتهدزاده بر ارتقای بصیرت دانشجویان تأکید کرد و با اشاره به اینکه برنامههای پرمحتوا و غنی در جذب مخاطب موثر است، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید دانشجویان را از نظر معرفت دینی تقویت و شرایطی فراهم کنیم که در بزنگاهها، قدرت درک، فهم و بصیرت سیاسی داشته باشند؛ بنابراین اگر با شعار دفاع مقدس پیش برویم بصیرت و روحیه ایثار در بین اقشار مختلف از جمله دانشجویان افزایش مییابد.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس به نقش تأثیرگذار مادران و همسران شهدا که بهترین الگوی صبر و صلابت هستند اشاره کرد و تکریم مادران، همسران شهدا و ایثارگران و استیفای حقوق قانونی و اجتماعی آنان را خواستار شد.
وی با اشاره به اینکه مادران شهدا گمنامان دوران دفاع مقدس هستند که از فرزندان خود در راه عزت اسلام و آرمانهای ارزشمند انقلاب گذشتند، اظهار کرد: مجاهدتهای آنان که متأثر از نقش حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) است باید به جامعه انتقال پیدا کند.
مجتهدزاده همچنین بر جمعآوری و ارائه خاطرات شیرزنانی که در دوران دفاع مقدس در کنار مردان، دفاع از کیان اسلام و ارزشهای ناب انقلاب را سرلوحه کار خود قرار دادند، تأکید کرد.